Zesde vrouw van Martijn direct weer naar huis in B&B Vol Liefde: ‘Ik ben al verliefd’

Media door Elsemieke

We zijn volop aan het genieten van de laatste week van ons favoriete programma ‘B&B Vol Liefde’. Martijn runt een bed and breakfast in Portugal, samen met zijn ouders. In de nieuwe aflevering blijft zijn zesde liefdeskandidaat slechts een paar uur in de B&B.

Waar ‘B&B Vol Liefde’-Martijn (32) nog erg los moest komen aan het begin van zijn zoektocht naar de liefde, is hij inmiddels een stuk losser. Sterker nog: hij is stapelverliefd op Fenna. "Het voelt al zo lekker aan, terwijl we elkaar nog maar twee dagen kennen. Het is heerlijk, maar Jezus zeg.” Het leidde tot een ongemakkelijk moment in 'B&B Vol Liefde', want hij verklaarde de liefde via Susanne. Inmiddels heeft Martijn zijn zesde liefdeskandidaat ontmoet. Susanne is al vertrokken, maar liefdeskandidaat nummer zes, Linda, is onderweg naar de B&B van Martijn. Vol verwachting kijkt ze uit om hem te ontmoeten. "Ik verwacht dat het een heel leuk avontuur gaat zijn. Ik hoop dat er iets uitkomt. Dat we elkaar leuk gaan vinden." 

Ongemakkelijk B&B Vol Liefde moment: Martijn verklaart Fenna de liefde (en Susanne is erbij)

The winner takes it all

Wanneer ze op het bed ploffen, heeft Martijn het heel moeilijk om Linda te vertellen hoe hij zich voelt. "Jij bent hier met een reden. Voor mij. Om mij beter te leren kennen. Nu heb jij de pech dat je als laatste hier aankomt. Dat is zuur, voor jou, want ik ben al verliefd geworden op Fenna", vertelt Martijn schoorvoetend. Ze reageert duidelijk gekipeerd: "Dat kan natuurlijk gebeuren. Dat is voor jou heel fijn." Nog geen paar minuten later rolt Linda haar koffer de B&B uit. Tijdens het nummer 'The Winner Takes It All' rijdt Linda met de taxi weer terug naar waar ze een paar uur eerder nog aankwam: het vliegveld. 

Is Fenna ook verliefd op Martijn?

Voor Martijn betekent het dat hij nu eindelijk alleen kan zijn met Fenna. Hij hoeft geen vrouwen meer af te wijzen omdat hij al verliefd is. "Het is wat het is”, zegt hij terwijl hij in een innige knuffel verstrengeld zit met Fenna. "Jij bent het gewoon.” Fenna kan nog steeds niet aan het idee wennen dat Martijn zo snel op haar verliefd is geworden. "Het is heel raar dat ik dit zeg. Er komt er nog eentje. Die heeft de pech dat ze wat later komt. Ik vind dat je haar ook de kans moet geven", vertelt ze hem dan ook.