Ongemakkelijk B&B Vol Liefde moment: Martijn verklaart Fenna de liefde (en Susanne is erbij)

Media door Elsemieke

We zijn volop aan het genieten van ons favoriete programma ‘B&B Vol Liefde’. Een van de deelnemers is Martijn de Brouwer. Hij runt een bed and breakfast in Portugal, samen met zijn ouders. In de nieuwe aflevering heeft hij zijn zinnen gezet op de 25-jarige Fenna. "Ik denk dat ik een beetje verliefd ben!"

Waar ‘B&B Vol Liefde’-Martijn (32) nog erg los moest komen aan het begin van zijn zoektocht naar de liefde, is hij inmiddels een stuk losser in het proces. In de nieuwste aflevering neemt hij Fenna mee op een tour door een safaripark. En die date viel wel heel goed in de smaak bij Martijn. "Het voelt al zo lekker aan, terwijl we elkaar nog maar twee dagen kennen. Het is heerlijk, maar Jezus zeg.” Martijn is duidelijk direct dol op Fenna.

Ongemakkelijk kampvuur

En terwijl Fenna en Martijn op date zijn, zit Susanne nietsvermoedend in de B&B van Martijn. Ze spreekt uit dat ze hoopt dat ze meer tijd krijgt om hem beter te leren kennen tijdens een nieuwe date. Maar Martijn denkt daar anders over. En dat wil hij vertellen tijdens een kampvuur op zijn B&B. Terwijl het vuur knettert en Fenna, Susanne en Martijn genieten van een ‘kampvuuravond’, begint Martijn te vertellen. "Dit valt rauw op je dak. Ik denk dat ik een beetje verliefd ben." Susanne is ‘in shock.’"Echt? Meen je dat?” Martijn is onverbiddelijk. "Ja, echt kut voor jou, maar op Fenna", zegt Martijn. "Oh wauw. Ik ben een beetje in shock. Dit zag ik niet aankomen na één date!” Aan Fenna is het ongemak inmiddels ook goed af te lezen. Ze loopt weg en zegt ze dat ze het ‘niet gepast vindt om erbij te blijven zitten.’

Twijfels bij Fenna

Susanne besluit naar huis te gaan, maar nóg ongemakkelijker wordt het wanneer de ouders van Martijn zich bij het kampvuur voegen. Daar vertelt Martijn dat hij verliefd is op Fenna. "Wat leuk!”, schreeuwt zijn moeder. Hoewel Martijn én zijn ouders dolenthousiast zijn, lijken er bij de liefdeskandidaat van Martijn twijfels te zijn. Vooral de snelheid waarmee Martijn zijn liefde aan haar verklaart, vindt ze niet prettig. "Ik denk niet dat er iemand is geweest in de afgelopen jaren die naar mij deze woorden heeft uitgesproken en zo snel ook. Ik schrok van het woord verliefdheid.” Op Twitter gaat het los van verbazing over de actie van Martijn.