Moeder Denise shockeert kandidaten in B&B Vol liefde met intieme vragen

Media door Elsemieke

In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hebben een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. Denise schakelt haar moeder en tante in om haar te helpen de mannen te beoordelen.

Ongemakkelijkste date voor Denise en Ben: "wil niet dichter naar elkaar toe"

Denise in B&B Vol Liefde in Spanje

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stellen zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. B&B manager Denise in Spanje heeft een leuke klik met Dave. Hoe haar avontuur afloopt, is nog onduidelijk, maar dat haar moeder en zus enthousiast zijn over Dave, is wel duidelijk. De zussen zijn daarnaast ook enorm nieuwsgierig naar het liefdesleven van Denise. 

Seks in een relatie

Denise had de mannen in de B&B van te voren al gevaard gewaarschuwd voor de lastige vragen die haar moeder Annemiek zal stellen. Ze onderwerpt zowel Denise als Sven en Dave aan een kruisverhoor en schuwt daarbij ook de pikante vragen niet. "Wat ik wel heel belangrijk vind: seks", zegt Helene, de tante van Denise. Vooral in haar jongere jaren speelde dat een belangrijke rol in haar leven. "Nu is het wel wat minder, natuurlijk. Maar ik ben serieus. Dat is toch heel belangrijk in een relatie?" 

Mannen uitproberen

Sven is duidelijk geshockeerd door de vragen, maar hij laat zich niet kennen. Ondertussen houdt Denise haar lippen stijf op elkaar. Fysiek contact heeft ze nog niet met haar dates, op een zoen met Dave na. Bovendien vindt ze dit onderwerp maar ongemakkelijk. "Maar dit is haar geheim na 53 jaar huwelijk blijkbaar." Moeder Annemiek heeft advies voor haar dochter en haar twee mannen: "Je moet het allemaal uitproberen. De mannen moeten toenadering zoeken tot Denise en dan komen ze er vanzelf achter."

Uit de oude doos: zo zag Denise uit B&B Vol Liefde er vroeger uit