Ongemakkelijkste date voor Denise en Ben: "wil niet dichter naar elkaar toe"

Media door Elsemieke

In 'B&B Vol Liefde' smullen wij van het prille liefdesgeluk tussen de verschillende kandidaten. Al is dat niet bij iedereen zo, want er zijn ook behoorlijk wat ongemakkelijke dates. Zo ook voor de B&B-manager Denise in Spanje.

Onze tenen krulden flink om tijdens de hele ongemakkelijke date van Denise en Ben gisterenavond in B&B Vol Liefde. Denise en Ben gingen uit eten, maar dat verliep nogal ongemakkelijk. En het eindigde nog erger.  Ben heeft een date voorbereid in de avond met Denise. "Ik heb er wel zin in", vertelt hij aan de andere potentiële liefdekandidaat Dave. "Ik merk aan mezelf dat ik iets opener word." Denise wil er tijdens de date achter komen of ze een klik voelt met Ben.

Hartmagneetje

Maar tijdens de date wordt al snel duidelijk dat er van een vonk tussen de twee geen sprake is. Ben probeert ongemakkelijk het gesprek op gang te helpen, maar dat lukt duidelijk niet. Er volgen een aantal ongemakkelijke stiltes en hun gezichten staan niet ontspannen. Toch probeert Ben de schijn hoog te houden. "Ik vind het erg gezellig met je. Ik vind het fijn om je zo beter te leren kennen." Ondanks dat vond Ben de date niet ongemakkelijk, zo zegt hij daarna in de camera. "Er vielen wel wat stiltes, maar het waren geen awkward stiltes. Na de date heeft Ben nog een cadeautje voor Denise. "Ik wil je graag iets moois geven. Ik heb iets wat ik altijd bij me draag. Een hartmagneetje. Dat geeft mij altijd kracht en energie."

Uit een goed hart

Helaas slaat Ben de plank compleet mis. "Ik wil niet dicht naar elkaar toe. Ik wil niet zo dichtbij je staan. Daar heb ik niet zo'n zin in eigenlijk." Ben lijkt de hint niet te begrijpen. "Er was eventjes een moment dat we elkaar niet goed begrepen, maar ik heb er toch een goed gevoel bij. Ze weet dat het uit een goed hart komt", aldus Ben. Wij zijn heel benieuwd hoe dit verder gaat!