Deze Ex on the Beach-ster deelde het bed met Lil' Kleine

Media door Alyssa

Megan Desaever, die bekend werd door haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch All Stars, heeft een indrukwekkende lijst van exen. Hoewel we allemaal nog dachten dat ze een relatie had met Luca, blijkt ze hem inmiddels al vergeten. Dit werd nog eens bevestigd tijdens de reünie aflevering, waar een bijzonder pikant gerucht naar voren kwam. Are you ready?

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars zorgt voor juice

Tijdens de reünie van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars dropte presentator Koen Pieter van Dijk een echte bom. Megan zou een nacht hebben doorgebracht met niemand minder dan Jorik Scholte, aka rapper Lil' Kleine! Like, what?! Eerst was Megan in shock en vroeg ze zich af hoe dit nieuws naar buiten was gekomen. Elias, een mededeelnemer, gaf aan dat Megan het zelf had rondverteld. Uiteindelijk bevestigde Megan het gerucht.

Bevestiging vanuit Megan 

Megan was er snel bij om duidelijk te maken dat dit niets met Ex on the Beach: Double Dutch All Stars te maken heeft. "Dit heeft toch niets met Ex on the Beach: Double Dutch All Stars te maken? De media springt hier morgen weer bovenop", zei ze. Vervolgens voegde ze eraan toe: "Er is nog iets gaande. Snap je?" Hoewel het onduidelijk is wat ze precies bedoelt, is één ding zeker: Megan en Lil' Kleine hebben samen een nacht doorgebracht. Best juicy, toch?

Drama binnen en buiten de villa

Het lijkt erop dat Megan niet alleen in de villa voor drama zorgt, maar ook daarbuiten zorgt ze voor het nodige spektakel. De video waarin Megan wordt geconfronteerd met haar avontuurtje met de rapper, bekijk je hieronder.

De tekst gaat verder onder de TikTok-video. 

@mtvnederland

Ik wil niet meer over dat onderwerp praten'

Het is niet de eerste keer dat Megan een opvallende stap zet. Eerder vertelde de blondine in een gesprek met het online RTL-programma van FawryNotSawry dat ze betrokken was bij belastingontduiking. Het bleek dat Megan geen belasting betaalde over de inkomsten van haar 18-plus content. Onlangs, naar aanleiding van het nieuwe seizoen van Ex on The Beach, schoof Megan opnieuw aan bij Farja Farvardin. "Dat ga ik nooit vergeten, wat er is gebeurd bij jou", zei Megan. "Maar het gaat nu goed, en voor de rest wil ik niet meer over dat onderwerp praten."

Low income tax

Voor de camera's onthulde Megan dat ze heeft besloten om haar thuisland te verlaten voor een nieuwe zonovergoten bestemming. "Ik ben min of meer een inwoner van Dubai geworden", legde ze uit. "Ik woon officieel niet meer in België. En in Dubai is er een low income tax." Maar waarom Dubai? Voor Megan zou het niet alleen om de belasting draaien. "Mijn familie woont al in Dubai, en dat is altijd al mijn grootste droom geweest sinds ik klein was," vertelde ze enthousiast. "Nu heb ik die droom werkelijkheid kunnen maken. Ik vind het daar veel leuker leven en ik voel me er meer mezelf. Het heeft niets te maken met de belastingen, het is gewoon dat ik daar meer 'Megan' ben."

Lees ook: Ex on the Beach-Meghan doet boekje open over band met Dennis Roos