Lifestyle / Media
Media

Nachtmerrie: vrouw ontdekt eigen wax-video op OnlyFans

Wanneer je je down there volledig laat waxen, ben je best wel kwetsbaar. Je moet er niet aan denken om je intieme parts te laten filmen, terwijl je bij de schoonheidssalon bent, toch? Voor een Amerikaanse TikTokker kwam haar grootste nachtmerrie uit, toen ze een video van zichzelf én haar naakte intieme delen op OnlyFan spotte.

Welke gek betaalt er nu geld om haar flamoes te laten overgieten met hete wax, die vervolgens je schaamhaar er vanaf de wortel uittrekt? AU! Toch is het voor veel vrouwen maandelijkse gang van zaken om een bezoekje aan de waxsalon te brengen. Het levert je nu eenmaal een enorme gladde vulva op, dus het is het overwegen waard. Zo ook voor een vrouw uit Amerika die klaar wilde zijn voor de zomer. Sallaint detail: de vrouw die haar waxte heeft er een video van gemaakt. Erger nog: deze video staat op OnlyFans, zónder toestemming van de eigenaar. De ongelukkige klant kwam haar eigen flamoes tegen op OnlyFans. Au!

Gespot op Instagram

“Okay, so this is about the girl who posted my goodies on her OF page, doing my wax,” vertelt de ongelukkige vrouw op haar TikTok in een video, die inmiddels weer verwijderd is. Ze vertelt dat ze haar schoonheidspecialiste een sms stuurde nadat ze een stukje van de video op Instagram zag. Ze herkende haar eigen tattoos terug... “ De schoonheidsspecialiste zelf was geshockt en gaf haar fout direct toe. Ze had de klant willen vragen of ze een video van haar mocht posten.... 

Foto: iStock

Lees ook: Bikinilijn laten waxen? Dit kun je de eerste keer verwachten