Romee Strijd deelt zwangerschapsaankondiging: "binnenkort gezin van vier"

Celebs door Elsemieke

Hoewel het hele leven van topmodel Romee Strijd onder een vergrootglas ligt, weet ze toch nog weleens iets buiten de spotlights te houden. Het Victoria's Secretmodel is al ruim acht jaar samen met vriendlief Laurens en inmiddels verwacht het knappe stel een tweede kindje. 

Romee Strijd is zwanger van tweede kindje

Romee Strijd is in verwachting van haar tweede kind. Het model kondigt de gezinsuitbreiding samen met haar man Laurens van Leeuwen aan via een super lieve boodschap op Instagram met een foto waarbij dochtertje Mint haar zwangere buik een kus geeft. "Binnenkort zijn we een gezin van vier. Ik kan niet wachten", schrijft ze. Romee Strijd en Laurens Van Leeuwen zijn al sinds hun tienerjaren samen en ze trouwden in 2018 in het geheim. 

PCOS

De 26-jarige Romee Strijd werd in 2020 moeder van dochtertje Mint. Dat ging niet zonder slag of stoot, want het model lijdt aan PCOS, een diagnose die ze vier jaar geleden kreeg nadat ze al ruim zeven jaar niet meer ongesteld was geweest. De angst dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen werd door de diagnose steeds groter, maar inmiddels is de tweede spruit dus onderweg.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zijn jullie een perfecte match? Zo kom je erachter met behulp van astrologie