Glennis Grace woedend na ‘stemmingmakerij’ Yvonne Coldeweijer over haar zoon

Celebs door Elsemieke

Yvonne Coldeweijer kennen we als roddelkoningin van haar kanaal Live of Yvonne. Ze heeft het aan de stok met Glennis Grace. Glennis is namelijk razend op Yvonne en dat heeft alles te maken met haar zoon.

Volgens Coldeweijer is de zoon van Glennis Grace onlangs opgepakt, want ze deelde een video op haar account waarop hij te zien zou zijn terwijl de politie hem arresteert. Het gaat om dezelfde jongen die begin dit jaar bij een supermarkt betrokken raakte bij een vechtpartij  met zijn moeder. In oktober moeten de twee zich daarvoor in de rechtbank verantwoorden. In de video is te zien dat een jongen wordt aangehouden door de politie, waarbij Yvonne Coldeweijer schreef: "het schijnt dat de zoon van Glennis Grace is aangehouden.”

Advocaat ingeschakeld

Glennis Grace is 'not amused' over dit nepnieuws, zoals ze ‘t zelf noemt. "Yvonne Coldeweijer heeft net een video geplaatst waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie. Dit is niet waar! Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten", schrijft ze op haar Stories.