Wil je zien: Jutta Leerdam voert heel Nederlands gesprek met Amerikaanse lover Jake Paul

Celebs door Jennifer

De relatie van topschaatster Jutta Leerdam en bokser (en YouTuber) Jake Paul werd door hem officieel gemaakt met de uitdrukking: "I'm Dutch now!" En hij maakt zijn zin zeker waar, want hij wordt steeds meer Nederlands. Of nou ja, Jutta leert hem in ieder geval goed de Nederlandse taal. Het lijkt ons een uitstekende basis voor een leven in ons kikkerlandje én het zorgt ook nog eens voor hilarische beelden. Dat smaakt naar meer!

Jake Paul spreekt steeds beter Nederlands

Het was eigenlijk meteen duidelijk, dat de Nederlandse schaatster Jutta Leerdam veel invloed zou hebben op haar vriend Jake Paul. De Amerikaanse bokser en YouTuber heeft sinds april 2023 officieel een relatie met Jutta en kondigt het ook aan met de woorden: "I'm Dutch now!" Deze uitdrukking zei hij kennelijk niet zomaar, want hij wilde écht Nederlands worden. Of nou ja, hij doet in ieder geval goed zijn best. Zo zien we eerder op de TikTok van Jutta, hoe ze hem zijn eerste Nederlandse woorden leert. En daar is het niet bij gebleven, want inmiddels spreekt Jake zo goed als een heel gesprek in het Nederlands. Wauw!

In een nieuwe TikTokvideo showt ze haar volgers, hoe ver hij is in zijn leerproces. "Hoi Jutta," zegt hij, waarna hij meteen met een vrij lange zin komt: "Dat was een lange dag." Jutta lacht erom en ook in de reacties gaan ze vooral stuk om deze zin. "Ook die toon bij 'lange dag', zo'n zucht erbij alsof het ook echt een lange dag was," reageert iemand lachend. Volgens Jutta was het ook écht een lange dag. In de video gaat het gesprek vervolgens naar een vraag, die de gemiddelde Nederlander altijd hoort aan het eind van een werkdag. "Wat eten we vandaag?" vraagt hij gevolgd door weer gelach vanuit Jutta. Hij ontdekt nog even, dat de zin erg lijkt op: wat weten we vandaag? Jutta reageert lachend: "We weten niets." Wanneer hij weer vraagt naar het eten, reageert ze droog: "Biefstuk." Daarna volgt een woord, waar we wel onder de indruk van zijn. "Dat klinkt verrukkelijk," zegt hij dan namelijk. Wow!

Hieronder kun je de TikTok zelf bekijken:

@juttaleerdam

Relatie met Jutta Leerdam

Zoals gezegd hebben Jutta en Jake sinds vorig jaar april officieel een relatie. Hun relatie begon vrij snel na Jutta's break up met schaatser Koen Verweij. Wel waren al langer problemen binnen hun relatie. Nu is Jutta weer helemaal gelukkig met haar nieuwe, Amerikaanse vriend. Al kwam hier in het begin nog wat kritiek op, doordat er wat controverse hing rond Jake. Echter lijkt Jutta zich hier niets van aan te trekken, want ze zijn nog altijd samen. En ze delen momenten uit hun relatie maar al te graag via bijvoorbeeld TikTok. Ook hebben ze vorig jaar december hun eerste kerst gevierd. Het lijkt dus dik aan tussen Jutta en Jake.

Lees ook: Cute! Topschaatster Jutta Leerdam en lover Jake Paul vieren eerste kerst samen