Lifestyle / Celebs
Celebs

Deze bekende sterren werden allemaal retevroeg moeder

Een foutje of gepland? Dat weet je natuurlijk nooit zeker bij de steenrijke celebs die over deze wereld heersen. Succesvol en (wereld)beroemd zijn ze allemaal, maar ze hebben nóg iets gemeen. Allemaal baarden ze namelijk op piepjonge leeftijd ook nog effe een kind tussendoor. Of twee. Doen wij ze niet na.

Lees ook: De horror: Zoveel ouders noemen hun kind Abcde

Kylie Jenner (20)

De zwangerschap van de jongste telg van de Kardashian familie hield de hele wereld in z'n greep. Ze was nog nooit met zwangere buik in het openbaar gespot, dus er werd getwijfeld aan de zwangerschap. Maar toch was daar na negen maanden een kleine spruit. Op 1 februari 2018 kwam dochtertje Stormi ter wereld en werd Kylie Jenner op 20-jarige leeftijd moeder. En dat terwijl ze Travis Scott pas net kende...

 

angel baby

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Estelle Cruijff (19)

Piepjong was ze, toen Estelle en toenmalige echtgenoot Ruud Gullit ouders werden van hun eerste kind. Op 19-jarige leeftijd werd Estelle moeder van dochter Joëlle, die inmiddels is uitgegroerd tot een echte beauty. Estelle en Ruud kregen ook nog een zoon genaamd Maxim.

Reese Witherspoon (23)

Het feit dat Reese Witherspoon in 1999 al op 23-jarige leeftijd beviel van haar dochter Ava Phillippe, maakt wel dat de twee nu als twee druppels water op elkaar lijken. Sterker nog, het lijken eerder zussen dan moeder en dochter. 

 

Last night was a dream! ✨

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Lees ook: Zo ziet de dochter van Reese Witherspoon en Ryan Phillippe er nu uit

Britney Spears (23)

Op 23-jarige leeftijd beviel Britney van haar eerste zoon, Sean. De vader is toenmalige echtgenoot Kevin Federline. Krap een jaar later werd haar tweede zoon Jayden in 2006 geboren.

 

🐠🦋🐠 So much fun at this beautiful place

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Monica Geuze (23)

Monica Geuze is afgelopen week bevallen van dochtertje Zara-Lizzy Noé. "Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk!", schrijft ze bij een foto op Instagram. De twee lieten de naam van hun kersverse dochter direct in inkt op hun lichaam vereeuwigen. 

 

Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Victoria Beckham (24)

Victoria en manlief David Beckham werden in 1999 ouders van zoon Brooklyn. Hoewel Victoria toendertijd pas 24 jaar was, kreeg het stel de smaak te pakken, want een gezinsuitbreiding volgde al snel. Inmiddels zijn de Beckhams met maar liefst vier kinderen, waarvan drie zoons en één dochter.

 

Kisses from us all x Happy Summer! VB x 🌞

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Rose Bertram (23)

Ook het Vlaamse model Rose Bertram en profvoetballer Gregory van der Wiel mochten dit jaar hun eerste kroost verwelkomen. In februari beviel Rose op 23-jarige leeftijd van dochtertje Nayela Rose.

 

Me and my mini me, she’s getting so big! 👶🏽 #4monthsold

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

Kate Hudson (24)

Ook Kate werd vroeg moeder. Op 24-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste zoontje Ryder samen met toenmalige echtgenoot Chris Robinson. In 2011 werd ze samen met (inmiddels ook ex) Matt Bellamy ouders van haar tweede zoon Bingham. Inmiddels is de actrice in verwachting van haar derde kind.

Hillary Duff (24)

Ook Hillary Duff werd op 24-jarige leeftijd al moeder. Samen met haar toenmalige echtgenoot Mike Comrie kreeg ze zoontje Luca in 2012.

 

crushes my heart ❤️

A post shared by @hilaryduff (@hillaryduff) on

Solange Knowles (18)

De zus van wereldster Beyoncé was pas achttien toen ze een zoon kreeg samen met haar eerste man Daniel Smith. In tegenstelling tot de man zelf, waar ze niet lang daarna van scheidde, beviel zijn naam blijkbaar wel. Haar zoontje kreeg namelijk ook de naam Daniel. 

Adele (24)

Adele en manlief Simon Konecki werden in 2012 trotse ouders van zoon Angelo. In 2016 trouwden de twee. En hoewel ze zoontje Angelo het liefst zo ver mogelijk uit de spotlights houdt, zijn er natuurlijk altijd een paar brutale snotapen die een kiekje weten te schieten in de supermarkt.

Lees ook: Beth (21): 'Ik wist niet dat ik zwanger was van een tweeling totdat ik beviel'