Married At First Sight-Martijn is aan het daten: "geloof in liefde niet verloren"

Celebs door Elsemieke

Ja hoor: Martijn is weer bezet! Of althans: hij is hard op weg naar die titel. De flamboyante en uitgesproken deelnemer van het nieuwe seizoen van MAFS is volop aan het daten, zo vertelt hij glunderend aan RTL Boulevard. 

Martijn van Married At First Sight is aan het daten: 

Het achtste seizoen van MAFS was voor Martijn niet zo succesvol. Hoewel hij een droombruiloft beleefde met Nicole, besloot hij op de huwelijksreis in Italië dat zij zijn match niet was. En dus maakten de twee direct na de huwelijksreis een einde aan het huwelijk. Los van een heleboel bekendheid, heeft hij dus geen liefde overgehouden aan het programma. Maar wie denkt dat Martijn nog altijd vrijgezel is, heeft het mis. 

Carnaval

Onlangs vierde Martijn nog carnaval met Martijn, Paula, Patricia, Nicole en Richelle en Brigitte van vorig seizoen. En tijdens het koppelsweekend leek het net alsof Martijn wel gecharmeerd was van Paula, zo zagen we allemaal op de beelden. Hij had immers liever aan haar gekoppeld willen worden, zo zei hij tegen Maarten. RTL Boulevard ging vandaag bij hem langs om te polsen hoe dat zit. "Ja, zo denken ze allemaal als je even met iemand praat", ontkent hij zijn interesse voor Paula. De realityster meent dat het door RTL - tot zijn grote frustratie - zo in elkaar is gemonteerd dat het lijkt alsof hij zijn oog op Paula heeft laten vallen. Martijn maakt daarna al snel een bijzondere opmerking, namelijk dat hij met een andere vrouw aan het daten is! "Tussen mij is Paula is niets op aan het bloeien. Ik ben volop aan het daten met een hele leuke dame, ook al vóór carnaval." 

Martijn is het geloof in de liefde dus nog niet verloren! "Het mag nog geen naam heten, maar ik ben heel leuk aan het daten. De eerste stapjes zijn gezet, daar geniet ik enorm van." Gefeliciteerd, Martijn!