Yolanthe laat harten sneller kloppen met pikante kiekjes

Celebs door Roos

Alsof de temperaturen nog niet hoog genoeg zijn deze dagen, besloot Yolanthe de boel nog eens flink op te schudden. Op haar Instagram postte ze twee foto's die weinig aan de verbeelding overlaten. Haar fans zijn in ieder geval over the moon en adoreren de ster ten volle. Of doelen ze meer op het weinig verhullende doorschijnende behaatje dat ze draagt?

Lees ook: Onderzoek naar gerommel met vergunningen XaXa door Wesley en Yolanthe

Doorzichtige bralette

Ter promotie van haar winkel XaXa Boutique op Ibiza post Yolanthe zo nu en dan wat kiekjes met de kleding die in de winkel verkocht wordt. Zo ook nu, waarbij we haar zien in een weinig verhullende kanten bralette en een witte broek. Beide items zijn in haar winkel te koop. 'Feeling like a butterfly', schrijft ze bij de foto, vanwege de vlinderbroek die ze draagt. Vlinder of niet, haar fans reageren lyrisch op de kiekjes. Reacties als 'you're beautiful', 'prachtige outfit' en 'unbelievable' komen voorbij. Of het door pikante beha komt...?

 

🦋

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Pikante kiekjes

Het is niet de eerste keer dat de vrouw van Wesley Sneijder zichzelf zwoel op de foto laat zetten. Haar Instagram staat vol met pikante kiekjes van haarzelf in bikini en spannende topjes. En dat ze het als geen ander kan hebben staat buiten kijf. Maar waar is manlief Wesley nou?

 

Ocean air Salty hair 🌊

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Lees ook: Kim Kardashian poseert topless voor haar dochter (4) en fans zijn boos

Beeld: Instagram, Brunopress