Hannah (27) ziet zichzelf als een investering: "mijn vriend betaalt álles voor me"

Media door Elsemieke

Natuurlijk is het leuk als je geliefde je eens trakteert op een etentje, een nieuwe outfit of een mooi sierraad. Toch zijn we uiteindelijk verantwoordelijk voor onze eigen bankrekening en rekeningen, als je het ons vraagt. Hannah (27) denkt hier anders over. Zij wil dat haar wederhelft álles voor haar betaalt, want ze is een investering.

Hannah (27): "mijn vriend betaalt álles voor me"

Hannah Chan en Ed Reay hebben nogal een unieke relatie, zeker voor de tijd waarin we nu leven. Hannah is pas 27 jaar oud, maar ze heeft besloten dat ze alleen een relatie wil met iemand die niet alleen voor haar kan zorgen, maar ook alle leuke dingen voor zijn rekening neemt. Ze omschrijft zichzelf als "een investering" en daarom laat ze haar vriend alles voor haar betalen. In ruil doet ze het huishouden en maakt ze af en toe een smoothie voor hem wanneer hij hierom vraagt.

Investering en smoothies

Hannah was vroeger enorm gefocust op haar carrière, maar na verloop van tijd zocht ze meer een man die haar kan domineren en voor haar kan zorgen, financieel gezien. Toen ze de 22-jarige Ed ontmoette viel alles op zijn plek. Inmiddels betaalt hij zowel haar huur, haar rekeningen als haar vakanties. In het begin betaalde Ed alleen voor hun dates, maar daarna nam hij ook de kosten voor haar nagels voor zijn rekening. Inmiddels betaalt Hannah dus niets zelf meer. "Hij ziet mij als een investering, want hij verdient nu drie keer zoveel als toen ik hem ontmoette."