Dingen die er door je heengaan als je door je favoriete kledingwinkel loopt

Mode & trends door Elsemieke

Winkelen, het is één van onze grootste hobby’s en dat zullen we dan ook nooit opgeven. Hoe totally broke we ook zijn, we vinden altijd wel een manier om ergens nog iets leuks te scoren. In onze favoriete kleding welteverstaan.
 
Shoppen is één van de zondes die bijna elke vrouw meerdere keren begaat. We kunnen het écht niet laten om eventjes onze favoriete kledingwinkel binnen te gaan. En tja, dan kopen we altijd wel iets wat we niet nodig hebben. Guilty Deze dingen gaan er door je heen als je in je favoriete kledingwinkel bent!
 
“Ik loop heel eventjes de winkel door maar ik koop verder niets.” Hmm, heb je je hier ooit aan gehouden?
 
“Oh, wat leuk, er is sale!” Om je pinpas vervolgens schandalig te mishandelen. Oeps!
 
“Zouden ze dat leuke jurkje op die paspop ook in mijn maat hebben?” En zo niet, dan wurm je je er wel in.
 
“Ik ben een beetje afgevallen, dus ik verdien het om een compleet nieuwe outfit te scoren.”
 
“Hoe lang zou het duren voordat de nieuwe collectie er is?” Je bent immers zo vaak in je favo winkel te vinden dat je niet kan wachten tot er eindelijk weer nieuwe spullen binnenkomen. 

“Dit is echt een investering waar ik nog jaren plezier van ga hebben. Dat is m’n geld echt wel waard!” Yeah right, denk je daar net zo over als het item achterin je kast ligt te verstoffen?
 
“Wanneer gaan ze nou iets doen aan dit afschuwelijke licht in de pashokjes? M’n kont is zó niet flatterend op deze manier.”

“Yes! Dat item past overal bij. Het is hartstikke handig, dus ik neem het mee.” Ja, het zou simpelweg zonde zijn als je dat hebbedingetje niet even past.
 
“Ik kan het altijd weer terugbrengen.” 
 
“Wauw, hebben ze nu alweer nieuw personeel aangenomen?” Oeps, misschien is dit een teken dat je iets te vaak los gaat in deze winkel?

Welke dingen denk jij altijd wanneer je in je favoriete kledingwinkel bent?