Lifestyle / Media
Media

De stemmen zijn binnen: deze deelnemer moet het Big Brother-huis als eerste verlaten

De donderdagavond wordt geen pretje voor de bewoners van het Big Brother-huis. Iedere week wordt er gestemd en moet één van de kandidaten het huis verlaten. Vandaag was het voor het eerst zover. Wie vliegt eruit en wie mag blijven? Het is het moment waar alle bewoners tegenop zagen, maar vanavond werd het dan eindelijk bekendgemaakt!

Big Brother eliminatie

Lees ook: VIDEO: Big Brother-deelnemers in tranen na emotioneel verhaal van Theo over overleden vader

Eliminatieronde

Wij zijn inmiddels vier dagen verder, maar de bewoners van het Big Brother-huis zitten er al een week. Genoeg tijd dus om een beetje aan elkaar te wennen en vooral tactisch na te gaan denken. Zo probeerde Theo de bewoners al op een dwaalspoor te zetten en staken sommige bewoners het niet onder stoelen of banken op wie zij hadden gestemd. Gisterenavond hoorden Liese en Ziko al dat zij in de eliminatieronde zaten. Geen prettig nieuws en vooral bij Liese hakte de nominatie erin. De twee vrienden moesten in razend tempo hun spullen pakken en het terrein verlaten, in afwachting van de eliminatie.

Deze bewoner moet naar huis

De spanning was de hele avond al hoog bij de bewoners, maar het hoge woord is er eindelijk uit. Tijdens de live-uitzending waren alle blikken gericht op het blauwe scherm, waar niemand minder dan Lieses naam verscheen. Goed nieuws voor haar, want ze mag blijven! Dat betekent echter ook dat Ziko is weggestemd en niet terug zal komen. Gemixte gevoelens dus, zowel in het huis als op Twitter. Wij zijn in ieder geval al benieuwd naar volgende week!

Beeld: RTL

Lees ook: Big Brother update: de eerste huismeester is gekozen