Dit zijn de twee nieuwe kandidaten van het Big Brother-huis!

Media door Bente

Het houdt niet op met de gezelligheid in het Big Brother-huis! Presentatoren Peter Van de Veire en Geraldine Kemper lieten maandag in de eerste aflevering weten dat de acht bewoners binnenkort gezelschap zouden krijgen. En niet één, maar wel twee personen die zich voegen bij het huis. 

Lees ook: Awkward! MAFS-kandidate flirt met presentator Carlo Boszhard

Big Brother

In Amsterdam wonen nu tijdelijk vier Nederlanders en vier Belgen in een coronaproof huis. Ze worden de héle dag gevolgd door honderden camera’s. En met de hele dag bedoelen we dus ook de nacht, jawel. Al eerder werd er bekend gemaakt dat de deelnemers een duimpje naar de camera moeten tonen, voordat ze seks hebben. Dit is om aan te geven dat deze handelingen van beide kanten helemaal vrijwillig is. 

Nieuwkomers

De bewoners die het huis vergezellen zijn de 57-jarige Els en de 30-jarige Nick. Els is een zelfstandige vrouw die geen hulp aanneemt. Ze werkt als teamleider bij een rijschool en weet goed hoe ze met mensen om moet gaan. Ze heeft twee kinderen, maar heeft zichzelf meteen ingedekt dat ze niet de mama van de groep wordt. Gelukkig is er Daniëlle... Nick is een spontane jongen, die ook wel de grapjas van de groep kan zijn. Hij was op zijn zestiende al DJ en heeft zelfs vijf keer op Tomorrowland gestaan.  

Verrassing

RTL laat weten dat de nieuwelingen al stiekem hun entree hebben gemaakt. Dit zou hebben plaatsgevonden van zondag op maandag, zonder dat de anderen dit doorhadden. Spannend! Wij kijken nu al uit naar volgende week.

Lees ook: Molactie in Heel Holland Bakt verdeelt kijkers: waar is Sabines deeg?

Beeld: Brunopress