Lifestyle / Media
Media

Awkward! MAFS-kandidate flirt met presentator Carlo Boszhard

Het is bijna zover! Aanstaande dinsdagavond begint het grote liefdesavontuur Married at First Sight weer! Het begint al goed, want in een preview is te zien hoe kandidate Sylvia eruit floept dat ze presentator Carlo Boszhard wel ziet zitten. Wij zijn nu al fan van deze vrouw, hilarisch!

 

flirt mafs

Lees ook: Molactie in Heel Holland Bakt verdeelt kijkers: waar is Sabines deeg?

Een voorzichtige flirt

Sylvia weet precies wat ze voor man wil: een grotere versie van 51-jarige presentator Carlo Boszhard. Of toch niet? Of toch wel? Ze weet het zelf ook niet zo goed meer. De ongemakkelijkheid spat van het scherm af. Eén ding weet ze wel zeker: geen grijze muis. Nou, hopelijk matcht de wetenschap deze interessante vrouw aan een kleurrijke muis. We gunnen het haar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Een nieuw element

Bij het programma Married at First Sight stappen de kandidaten bij de eerste ontmoeting direct in het huwelijksbootje waarna ze beginnen aan een lang en gelukkig huwelijk, althans dat hopen we maar. Nieuw in dit seizoen is het ‘koppelsweekend’ waarin de zes kersverse bruidsparen elkaar kunnen helpen bij hun prille huwelijksproblemen. Gelukkig worden ze ook goed begeleid door relatie-experts. Blijft iedereen dit jaar wel gelukkig getrouwd of kunnen we de scheidingspapieren alvast klaarleggen? Check het elke dinsdag om 20:30 op RTL4.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL4 - Nander de Wijk

Lees ook: Hoera! Badr Hari is opnieuw vader geworden