Vonken spatten ervan af in romantische date in Lang Leve De Liefde: "je hebt een lekker kontje"

Celebs door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt vaak voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. Gelukkig is het eindelijk weer tijd voor wat liefde, want in de nieuwe aflevering vliegen de vonken ervan af.

Lees ook: Vreemdgaan: wanneer ga je nou echt vreemd?

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Het gebeurt helaas niet vaak dat een koppel samen de villa van ‘Lang Leve de Liefde’ verlaat, maar donderdagavond was het met Kim en Erwin eindelijk weer eens zover. Na drie avonden weten de Vlaamse Erwin en Limburgse Kim het helemaal zeker: ze gaan samen de villa verlaten. Erwin heeft staan zwoegen in de keuken om zijn date als verrassing nog eens goed te verwennen met een lekkere bord pasta.

Daar scoort hij punten mee: “Ik ben echt heel blij dat ik verlengd hebt”, zegt Kim terwijl ze Erwin een kus geeft. “Ik mag me met jou echt gelukkig prijzen.” “Ik ben niet perfect, maar ik heb wel mijn goede kanten.” “Ken je dat, dat je helemaal zwijmelend verliefd bent? Dat heb ik nu. Ik krijg er kriebeltjes van. Je ziet er ook zo sexy uit in dat blousje.”

"Je hebt een lekker kontje"

Bij die complimenten blijft het niet. Het regent zelfs complimenten voor de twee lovebirds. "Je hebt echt lekker gekookt”, vertelt Kim hem. “Jij hebt een lekker kontje. En sexy lippen. Echte zoenlippen”, is Erwins antwoord. Na deze lovende uitspraken, wordt er ook nog gedanst. De dag erna moeten ze besluiten of ze samen doorgaan. “Dit kan echt wel iets worden. Ik heb er geen woorden voor. Ik kijk uit naar wat er nog komen gaat”, aldus Erwin, waarna ze samen de villa verlaten.

Foto: SBS

Lees ook: Rudy (53) datet graag met jongere mannen: "ik moet de volgende keer om hun ID vragen"