Chris maakt geen vrienden in Lang Leve De Liefde: "je bent wel wat fors"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering draait Chris om de hete aardappel heen.

Chris in Lang Leve De Liefde

Waar Chris en zijn date Marjolein in eerste instantie nader tot elkaar te komen omdat ze beiden van hardcore houden. Ook hebben ze het zó leuk samen, dat ze zelfs in de hottub zoenen, maar dan breekt Chris de avond abrupt weer af. Hij wil namelijk plotseling gaan slapen. De volgende ochtend krijgt hij het dan ook zwaar te verduren van zijn date en informeert zij of hij haar niet te dik vindt?

"Je bent niet lelijk"

Hij blijft er maar om heen draaien, maar daar maakt hij de situatie niet beter mee. Aan de ontbijttafel wil zijn date Marjolein verder met de vraag: “Vind jij mij dik?” Het antwoord is pijnlijk voor Marjolein. Dik vindt hijhaar niet, maar: “Je bent wel een beetje aan de forse kant.” Echt antwoord geeft hij niet. Marjolein vraagt door: “Te fors voor jou?” Dat bevestigt noch ontkent hij: “Ik vind je niet lelijk, dat zeg ik niet.” Maar Marjolein wil er echt het fijne van weten. “Voel je wel aantrekkingskracht?”

Het antwoord is bevestigend, maar echt van harte gaat het niet. "Jawel." Chris lijkt hiermee zijn kaarten te hebben verspeeld bij zijn date. “Ik vind je echt een leuke jongen, maar vanuit mijn kant gaan we niet verlengen. Ik heb het gezellig met je, maar de vlinders zitten er niet.”

Lang Leve De Liefde-Joyce daagt haar date uit: "wil wel een kusje"