Documentaire over Tino Martin vanaf déze datum te zien bij Videoland

Media door Rochèll

Inmiddels zijn er al heel wat documentaires over bekende Nederlanders verschenen. En nu kunnen we nog een documentaire toevoegen aan het lijstje, genaamd: Laat Me Leven. De documentaire waarin we een inkijkje krijgen in het leven van de Nederlandse zanger Tino Martin (39) verschijnt binnenkort al op Videoland.

Documentaire Tino Martin

Op Instagram deelt de zanger het heuglijke nieuws. "Ruim een jaar heb ik me laten volgen en heb ik samen met de makers van de documentaire een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van mijn leven proberen te geven", schrijft hij. Kijkers van de documentaire kunnen beelden verwachten van zijn optredens en theatertour, maar worden ook meegenomen in het privéleven van de zanger. "Van een verjaardag tot aan kerstavond met mijn familie."

Lees ook: Deze 5 documentaires wil je als muziekfan een keer gezien hebben

Hoogte- en dieptepunten

Volgens Tino Martin laat de documentaire de hoogepunten zien, maar ook zeker de dieptepunten. "Voor mij had het maken van deze documentaire maar één voorwaarde en dat is dat alles eerlijk en oprecht moet zijn. Mocht je mij beter willen leren kennen dan zou dat via deze documentaire moeten lukken."

De documentaire 'Laat Me Leven' is vanaf 8 juli te zien bij Videoland.