Heftig! Nieuwe kandidaat EOTB krijgt glas vol urine over zich heen bij intrede in villa

Media door Rochèll

Dat het er niet altijd gezellig aan toegaat in de villa bij Ex on the Beach? Dat is geen nieuws. Maar in enkele gevallen loopt het zo erg uit de hand, dat zelfs trouwe kijkers van het programma in shock zijn. Zo ook in de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. Zodra nieuwe deelnemer Cynthia haar intrede maakt in de villa, krijgt ze een glas vol urine over zich heen gegooid. Ehh, wat?!

Ja, je leest het goed. Het ging er heftig aan toe in de nieuwste aflevering van Ex on the Beach. De 22-jarige Cynthia betreedt de villa niet als ex van een van de deelnemers, maar als nieuwe kandidaat. Helaas voor Cynthia is het geen liefde op het eerste gezicht met de rest van de deelnemers. Ze vinden dat ze een arrogante houding heeft en gemene opmerkingen maakt. Wanneer ze nog maar net binnen is, belandt ze dan ook al in een gevecht met Giorgina.

Lees ook: Say what? Ex On The Beach-original Jonna doet schokkende onthulling over één van de exen

Ex on the Beach: Double Dutch

Wanneer de hele groep in de villa is, gooien ze Cynthia's matras in het zwembad. Daar is de nieuwe deelneemster natuurlijk niet van gediend. Als reactie dreigt ze een glas met drinken Joey's koffer te gooien. Helaas voor Cynthia, is Ellen haar voor. Voordat ze het weet krijgt ze zelf de inhoud van een vol glas over zich heen. En in dat glas zat geen drinken... "Ik heb mijn pis op haar gegooid", lacht Ellen. Er ontstaat een gevecht. Om te voorkomen dat het nog verder uit de hand loopt, grijpt de productie in.

Op sociale media delen veel kijkers hun mening over het voorval. Dit gaat veel te ver, vinden ze. Zo schrijft een kijker: 'Die Ellen spoort echt niet. Ja, Cynthia gaat te ver, maar pis gooien? Gadverdamme, hoe laag kun je zakken.'