Awkward! Karin van De Scheetjes wordt niet herkend in Lang Leve de Liefde (en is teleurgesteld)

Media door Jennifer

De kijkers van het SBS6-programma Lang Leve de Liefde herkennen Karin van Scheijndel natuurlijk meteen. Vooral als je erbij aangeeft, dat het hier dus om Karin uit het populaire tv-programma De Scheetjes, en daarvoor Ik Vertrek, gaat. Vanavond is ze weer eens te zien op tv, maar deze keer in een datingprogramma. Ze is single en hoopt hier een nieuwe, leuke vent te vinden. Alleen is de roem blijkbaar wel een beetje naar haar hoofd gestegen. Wanneer Karins date haar niet herkent, is ze not really amused.

Karin uit De Scheetjes in Lang Leve de Liefde

Als je fan bent van het tv-programma Lang Leve de Liefde, dan heb je in het datingprogramma mogelijk al een bekende gespot. Aan het begin van de week werd namelijk bekend, dat de welbekende Karin uit tv-programma's De Scheetjes en Ik Vertrek te zien zal zijn in één van de appartementen. Vanavond is het eindelijk zover en zien we hoe ze het ervanaf brengt met haar match. Al begint het wel lekker awkward, doordat de match Karin niet eens herkend. Hoe kan dat nou? Nou ja, dat denkt Karin in ieder geval, die zichzelf kennelijk als grote Bekende Nederlander ziet. Of leeft haar date gewoon onder een steen?

Niet herkend

Tijdens de kennismaking vertelt Karin dat ze niet helemaal alleen meedoet aan Lang Leve de Liefde. Zo zit haar ex-schoonzus Hanneke, de zus van 'Scheetje' Hans, kennelijk in het appartement naast hen. "We hebben gezegd: we gaan wel, maar dan moet het wel samen zijn," vertelt Karin over hun deelname. "Ze heeft een beetje cameravrees. Ik iets minder... Ik weet niet of je mij misschien kent?" Ze kijkt haar match vragend aan in de hoop herkenning te zien in zijn ogen. Alleen blijkt de man totaal onwetend. Hij heeft geen flauw idee, wie ze is. "Echt waar niet?" vraagt Karin dan verbaasd. "Ik Vertrek? Daar heb ik aan meegedaan. De Scheetjes?" De man is nog steeds clueless, waar Karin wel teleurgesteld door is. Ze reageert met een lange "oh... ernstig".

Zoenen in jacuzzi

Hoe de date van Karin precies gaat verlopen, weten we pas na vanavond. Wel heeft Shownieuws alvast wat beelden mogen delen van de date. En de lippen van Karin en haar date belanden in ieder geval wel op elkaar! Zo zien we ze op beelden zoenen in de jacuzzi. Oh la la. "We hebben leuke dagen gehad," vertelt Karin over haar deelname. Voordat ze elkaar zoenen, geeft Karin haar match een flirterige opmerking. "Je bent hartstikke knap zonder bril." Nou, we zijn benieuwd hoe het afloopt!

De nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde, met 'Scheetje' Karin, is vanavond te zien om 19.30 uur bij SBS6.

Lees ook: Plottwist bij LLDL-Dave en Iris door schokkende onthulling: "de ware Dave staat vanavond op"