Karin van De Scheetjes heeft nu een relatie met de broer van haar ex Hans

Media door Elsemieke

Als trouwe Ik Vertrek-kijker kan je het stel De Scheetjes, oftewel Hans en Karin, haast niet gemist hebben. Het koppeltje opende een midgetgolf baan op Bonaire en kreeg de bijnaam 'De Scheetjes' omdat ze elkaar continue zo noemden. De twee zijn inmiddels uit elkaar en Karin heeft het nu wel heel gezellig met de broer van Hans. 

Lees ook: Ex-vriendin Carla noemt Jacob uit B&B Vol Liefde 'gevaarlijk'

Karin van De Scheetjes heeft nu een relatie met de broer van haar ex Hans 

Remember het hilarische koppel de Scheetjes uit het programma Ik Vertrek? Ze begonnen samen een midgetgolf baan op Bonaire, maar dat ging niet zonder slag of sloot. Inmiddels zijn de twee alweer even uit elkaar en heeft Karin sinds eind oktober een relatie met Johan, de broer van haar ex-man Hans. "Het gebeurde gewoon”, zegt ze tegen RTL Boulevard. Ze was een dagje naar een braderie met haar schoonzus. Ondanks de scheiding van Hans, met wie ze geen contact meer heeft, gaat ze nog wel goed om met haar schoonfamilie. Ze bleef logeren en de vonk sprong over tussen haar en Johan, de broer van Hans. "Acht maanden geleden is zijn scheiding afgerond. Ik zit er nog middenin. We hebben een beetje dezelfde problemen, dat schept een band.” 

Bonaire

He populaire stel Karin en Hans, die de Scheetjes werden genoemd omdat ze elkaar continue zo noemden, waren zo populair bij Ik Vertrek, dat ze ook een eigen realityshow op SBS 6 kregen. In september werd bekend dat de twee uit elkaar gingen. Na een vakantie naar Nederland is Karin niet meer teruggekeerd naar Bonaire. Hans runt nu de boel in zijn eentje en Karin is er dus met zijn broer vandoor. 

Hartjes appen

Ook Hans heeft een nieuwe liefde: de 31-jarige Nina, die heeft aangeboden hem te ondersteunen op de golfbaan. Dat werd vorige week duidelijk in een terugblik van Ik Vertrek. "We sturen hartjes naar elkaar op WhatsApp. Dat vind ik toch wel heel lief. Het voelt gewoon goed, en je komt niet zomaar iemand tegen waar je een klikt mee hebt.’’

Foto: RTL