Dit mag je niet missen: het tweede seizoen van Emily in Paris staat op Netflix

Media door Jordan

Bonjour! Emily in Paris is terug. Ein-de-lijk staat het tweede seizoen op Netflix en dit wil je niet missen. Het vermakelijke eerste seizoen liet ons met een leeg hart achter. Maar gelukkig kunnen we nu seizoen twee gaan bingen. 

Lees ook: Netflix kerstfilms 2021: dit zijn de 13 nieuwste

Oui, oui, Paris

Wat een lekker leven heeft Emily Cooper, gespeeld door Lily Collins, in Parijs. Met een prachtig appartement in het centrum van de stad, een baan bij een Frans marketingbureau, alleen maar merkkleding in de kast en een hotte onderbuurman is het een leven om jaloers van te worden. De serie is een mengelmoes van Sex and the City en The Devil Wears Prada. Het is dan ook niet voor niks dat dit een Netflix-hit is geworden, alleen al in de eerste 28 dagen werd de serie door 58 miljoen mensen bekeken.

Nieuwe liefde?

In seizoen 2 komt Emily voor nog meer uitdagingen te staan, terwijl ze gepusht wordt om het beste uit haar tijd in Parijs te halen. Zal ze haar romance met Gabriel (Lucas Bravo) doorzetten? Of zal ze een nieuwe liefde krijgen, zoals te zien is in de trailer. Gelukkig hoeven we niet langer te wachten en kunnen we weer wegdromen bij tien nieuwe afleveringen van een half uur. Snel kijken dus!

Lees ook: Dat wordt bingen! Seizoen 4 van Virgin River is onderweg