Oeh! Is deze Italiaanse Marco de nieuwe vriend van Rogier Smit?

Celebs door Jennifer

We krijgen steeds meer details over de nieuwe liefde van Rogier Smit! Het zijn wel muizenhapjes. Zelf deelde Rogier eerder een ingezoomde kusfoto van hem en een mysterieuze man. Volgens Shownieuws heet de onbekende man Marco. Nu hebben we mogelijk ook een gezicht erbij dankzij het wonderschone Instagram.

Lees ook: Hartverscheurende beelden in trailer Echte Gooische Moeders seizoen 2

Italiaanse Marco

Na Rogiers mysterieuze kusfoto ging roddelkanaal Shownieuws meteen los. In het tv-programma vertelden ze dat de nieuwe vriend van Rogier Marco heet. Voor tijdschrift Ditjes & Datjes was dit het moment om op onderzoek te gaan. Ze kwamen erachter dat Rogier eigenlijk maar één Marco volgt op Instagram, een Italiaanse man. Dit kan ook een andere Marco zijn, maar het is wel heel toevallig. De Italiaanse Marco is ook niet een heel populair en bekend persoon. Ondanks zijn duizenden volgers, krijgt hij niet ongelofelijk veel likes en views. Al vindt onze realitykoning Rogier hem dus wél leuk. Hij liket veel foto's van Marco, waaronder de meest recente post (met een liefdesliedje) en een knappe vakantiefoto van hemzelf. Opvallend...

Rogier Smit

Rogier is dus weer helemaal in de wolken met zijn nieuwe lover, maar ondertussen zit hij nog steeds in een strijd met zijn ex Frank. Al is het wel Rogier, die per se een speciale omgangsregeling wil voor de hond. De twee interieurstylisten die grote bekendheid kregen door Steenrijk, Straatarm hadden zeventien jaar een relatie.

Lees ook: Steenrijk, Straatarm-kijkers al na eerste minuten in tranen door ongeneeslijk zieke moeder

Beeld: RTL / Michel Schnater