Heleen van Royen (58) showt afgetrainde lichaam: "kan het amper geloven"

Celebs door Elsemieke

Schrijfster Heleen van Royen is heel actief op Instagram, waar ze ons regelmatig een kijkje gunt in haar leven. Niet alleen deelt ze regelmatig kiekjes van zichzelf achter de laptop terwijl ze aan haar boeken werkt, ook deelt ze over haar actieve levensstijl. De 58-jarige heeft namelijk een afgetraind lichaam. 

Heleen van Royen showt afgetrainde lichaam

Heleen van Royen mag dan 58 jaar oud zijn, dat is niet aan haar lichaam af te zien. De schrijfster van boeken als Sexdagboek, De Gelukkige Huisvrouw en Verboden Vrucht is namelijk altijd al actief geweest, maar de laatste tijd doet ze ook aan krachttraining. En met succes. Op Instagram geeft ze ons een kijkje op haar strakke body. "Sorry voor de spam, maar ik kan het zelf amper geloven. Bijna vijf weken bezig", schrijft ze. Ze zet alles op alles om het resultaat te verbeteren. "Oké, ik had vooraf buikvet laten wegvriezen, dat was een shortcut. Maar om het resultaat te behouden aan de gang gegaan met gezonde voeding, krachttraining en cardio."

Heleen van Royen openhartig in Vier Handen op Een Buik: "psychose na eerste bevalling"

Wees zuinig op je lichaam

De schrijfster wil nu anderen helpen om ook een killerbody te krijgen. "Hopelijk kan ik jou motiveren en inspireren indien nodig. Je kunt op elke leeftijd starten. Je hebt maar één lichaam, wees er zuinig op. Goed om te weten: voeding is 70% van het resultaat. Als je wilt afvallen, moet je minder eten dan je verbruikt."