Babynieuws: Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk verwachten eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Hoorden we slechts drie maanden geleden nog dat Jessie Jazz Vuijk een miskraam heeft gehad, komt er vandaag fantastisch nieuws naar buiten: Jessie en haar vriend Kaj Gorgels krijgen een kindje. En ze delen een liefdevolle video op Instagram.

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk verwachten eerste kindje

"Onze liefde verzegeld met een groot wonder", jubelen Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk onder de zwangerschapsaankondiging op Instagram. Hoewel Jessie Jazz Vuijk eind vorig jaar nog een miskraam heeft gehad, is de influencer nu weer zwanger! “Helaas hadden twee mensen die heel dichtbij ons stonden ook een miskraam in dezelfde week. Dat was allemaal heel verdrietig”, schreef Kaj toen. Maar hun kinderwens opgeven deden ze niet. “Ze is gezond en er is verder geen reden om aan te nemen dat ze niet zwanger kan raken of dat het vaker gaat gebeuren.”

 

Liefdesverhaal

Met een super romantische compilatie van hun liefdesverhaal vertellen de twee lovebirds dat er een baby onderweg is. "Onze liefde verzegeld met een groot wonder." Allerlei clipjes van eerste vakanties, feestjes en romantische momenten passeren de revue. "There is so much love for you already." Gefeliciteerd, beiden!