Het Secret Couple zorgt voor heftige plottwist in Temptation Island 2023

Media door Elsemieke

De kogel is door de kerk, want vanaf 30 maart 2023 zien we kersverse koppels die gaan testen of hun relatie nog in orde is. Dat doen ze bij Temptation Island 2023. En RTL zou RTL niet zijn als ze niet - net als voorgaande seizoenen - een leuke plottwist hadden bedacht voor de show. Met het zogeheten ' Secret Couple ' kan de boel weleens flink opgeschud worden. 

Secret Couple als plottwist in Temptation Island

Nu we zowel weten wie de koppels van Temptation Island 2023 zijn als de vrijgezelle dames, werd het voor RTL tijd ook ons te informeren over een nieuwe twist in het programma: het Secret Couple. Vorig jaar had je de Swing Of Love waarmee een koppel voortijdig het programma kon verlaten - daar maakten toen Jan-Sietse en Linde gebruik van - dit keer gaat het dus om Secret Couple. Hoe dat werkt? Met dit element komt er voor één van de koppels een kans om voor het programma al tijd door te brengen met de vrijgezellen. Zo hebben de koppels dus al voorkennis. 

Temptation Island 2023: startdatum, koppels en presentatoren

Presentatoren

Terwijl ze zijn omringd door singles die op zoek zijn naar liefde, zoeken ze uit of ze samen zijn met the one. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan met de andere vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. En het goede nieuws is: Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren weer ons favoriete programma: Temptation Island. In Mexico barst dus vanaf 30 maart 2023 het dategeweld los. De koppels zijn al bekend gemaakt, maar ook de verleidsters zijn de wereld in geslingerd. 

Wil je meer weten over de koppels van Temptation Island 2023?