Zo gaat het nu met Maarten van Married At First Sight

Media door Elsemieke

Hoewel wij genoten van het wel en wee van de kandidaten in Married At First Sight seizoen 8, is het toch echt ten einde gekomen. We weten welke koppels er nog samen zijn en wie er zijn gescheiden. Ook Richelle en Maarten gingen uit elkaar na de serie. Hoe is het nu met Maarten?

Zo gaat het nu met Maarten van Married At First Sight

Nu Married at First Sight erop zit, wordt het tijd voor de kandidaten om de balans op te maken. Maarten besloot samen met Tubantia terug te blikken op zijn bizarre tijd in Married At First Sight. Zijn huwelijk met Richelle klapte helaas als een kaartenhuis uit elkaar. Maar hoe gaat het nu met hem?

Foto: dit is de nieuwe vriend van Married at First Sight-François

Jubelende hoogtepunten

Wij zagen het al een beetje aankomen, maar Richelle en Maarten zijn niet meer samen, tot grote verdriet van Maarten, die "helemaal verliefd op haar" was. "We hadden een goede klik, maar het extra stapje was er niet. En dat is jammer. Richelle is hier in januari geweest en heeft toen laten weten dat de verliefdheid er bij haar niet was." Welk moment vond Maarten het mooiste met zijn vrouw? ‘’Ik vind het moeilijk om er eentje uit te pakken. De huwelijksdag was fantastisch. Het moment dat ik me omdraaide en Richelle zag, dacht ik echt: ‘Wauw’. Ook tussen onze vrienden en families was er direct een goede klik. Ook dat was voor mij belangrijk’’ omschrijft Maarten. De Tukker kijkt ook jubelend terug op de andere hoogtepunten. "Het feest, de reis naar Sint Eustatius, het samenwonen. Alles was fijn. Maar ook het weerzien met de andere stellen tijdens het koppelsweekend was fantastisch.”

Tijd voor nieuwe dates?

Maarten is dan ook dol op alle vrienden die hij gemaakt heeft tijdens het programma. Zo gaat hij regelmatig een avondje op stap met de andere mannen uit seizoen 8 van MAFS. "Je maakt allemaal hetzelfde mee en er zijn maar weinig mensen met wie je dat kunt delen."  Is Maarten ook alweer klaar voor een volgend liefdesavontuur? Is hij weer aan het daten? ‘’Ik vind het wel fijn om nu even wat rust te hebben.’’ Nee, actief is hij dus niet op zoek. Al staat hij er stiekem wél voor open. ‘’Het leven gaat wel door, zo is het ook. Zoals we in Twente zeggen: Noa diss’n wier ne friss’n.”