Foto: dit is de nieuwe vriend van Married at First Sight-François

Media door Elsemieke

Als wij ergens onze hoop op gevestigd hadden, dan was het wel de liefde tussen Married at First Sight-François en Wilfred. De twee straalden van geluk op hun huwelijksdag, maar uiteindelijk maakte François er een einde aan, tot groot verdriet van Wilfred. Op Instagram stelt de Limburger zijn nieuwe vriend voor.

Married at First Sight-François toont nieuwe vriend

Het huwelijk tussen François en Wilfred leek af te stevenen op een romantisch resultaat. Kijkers waren dan ook compleet van slag - en wij ook - toen Married at First Sight-François Wilfred aan de kant zette, toen hij aankaartte nog geen gevoel te hebben voor Wilfred. Francois is echter niet zo lang vrijgezel geweest, want hij heeft alweer een nieuwe vriend!

Even tanken

François heeft de liefde gevonden op een parkeerplaats, toen hij zijn auto vol moest tanken. Zijn Joël ontmoette hij daar. “We hebben toen vluchtig een praatje gemaakt”, glundert Married at First Sight-François tegen RTL Boulevard. Inmiddels zijn de twee al een stuk verder en zijn ze zelfs Instagram-official! "Het gaat om een Belgische jongen", vertelt RTL-Boulevard verslaggever Aran Bade. De verliefde François heeft zelfs al een story met zijn nieuwe vriend gedeeld.

Married at First Sight-François vriend

Laura Married at First Sight deelt een kiekje uit de oude doos