Romantisch: Carlo Boszhard op de knieën voor vriend Herald: "Hij zei ja!"

Celebs door Elsemieke

De 53-jarige Carlo Boszhard stapt binnenkort in het huwelijksbootje, zo maakte hij bekend op Instagram. Carlo Boszhard ging in Beverly Hills in Amerika op zijn knieën voor zijn vriend Herald, met wie hij al ruim dertien jaar een setje vormt.

Romantisch: Carlo Boszhard op de knieën voor vriend Herald: "Hij zei ja!"

Fantastisch nieuws voor Carlo Boszhard. De Married At First Sight-presentator gaat eindelijk zélf trouwen met zijn grote liefde, zo schrijft hij onder een foto van een ring op zijn Instagram. "He said Yess!", luidt de caption onder de foto. Tijdens hun vakantie in het Beverly Hills Hotel vroeg Carlo zijn vriend Herald om samen het huwelijksbootje in te stappen en het antwoord moge duidelijk zijn. Carlo Boszhard is al dertien jaar samen met Herald. Voordat de presentator Herald leerde kennen, zei hij niet meer in de liefde te geloven. "We zijn zo blij dat we elkaar hebben gevonden in deze moeilijke scene, iemand die écht van je ziel houdt." 

Felicitaties

De twee zijn niet alleen een stel, ze werken ook vaak samen. Zo is Herald mede het brein achter het populaire ' De TV Kantine', waar Carlo typetjes in speelt. De felicitaties voor de tortelduifjes stromen ondertussen binnen. ‘Yes, congratz lieverd’, schrijft Bridget Maasland onder de foto. ‘O mijn god, gefeliciteerd leuke mannen!’ schrijft Samantha Steenwijk.