Monica Geuze zoekt niet 'ideale man' voor zichzelf, maar voor het nieuwe seizoen De Bachelor

Media door Jennifer

Videoland heeft een heleboel volgers op Instagram even flink in het ootje genomen. Eerder vandaag leek het namelijk erop, dat Monica Geuze de nieuwe Bachelorette zou worden. Maar inmiddels is duidelijk dat het niet om het nieuwe seizoen van De Bachelorette gaat, maar om De Bachelor. In plaats van een bekende Nederlander staat deze keer namelijk een onbekende man centraal. En Monica heeft zojuist de zoektocht geopend naar de 'ideale' kandidaat voor De Bachelor.

Vrijgezelle mannen gezocht voor nieuwe seizoen Bachelor

Streamingdienst Videoland wist z'n volgers vanochtend flink voor de gek te houden met een mysterieuze video. Even dacht vrijwel iedereen namelijk, dat presentatrice Monica Geuze nu zelf op zoek zou gaan naar de liefde als Bachelorette. Alleen blijkt het allemaal toch anders in elkaar te zitten. Zo is inmiddels een nieuwe promo verschenen op Instagram, waarin het nieuwe seizoen van De Bachelor wordt aangekondigd. Wacht, wát? Yep, we gaan weer met z'n allen kijken naar de liefdeszoektocht van een vrijgezelle man. Maar deze keer is het geen bekende Nederlander. Monica is namelijk weldegelijk op zoek naar een 'ideale' man. Alleen zoekt ze de 'ideale man' voor het nieuwe seizoen van De Bachelor: een onbekende man dus. Oeh!

In de promo vertelt Monica op zoek te zijn naar een "lieve, leuke, avontuurlijke, aantrekkelijke, grappige, romantische, succesvolle" man. "Je weet wel, gewoon zo'n man die echt alles heeft," aldus Monica. Mocht je toevallig deze man zijn of hem kennen, stuur hem dan even door naar de website van Videoland. Daar kun je je vanaf nu aanmelden.

Onbekende Bachelor

Zoals gezegd hebben ze nu wel een twist gegeven aan het nieuwe seizoen van De Bachelor. Al deden ver in het verleden ook al onbekendere mannen mee. Zo zagen we in het allereerste seizoen, in 2003, de destijds onbekende Roderick Hilhorst. Daar kwamen vervolgens nog vier seizoenen met onbekende mannen achteraan, waarna ze overstapten op bekende Nederlanders. In de laatste twee seizoenen deden opeenvolgend Tony Junior en Thomas van der Vlugt mee. En nu is het dus tijd voor een nieuwe, onbekende man!

Wanneer te zien?

De zoektocht naar de kandidaat voor het nieuwe seizoen van De Bachelor is net gestart. We zullen daarom helaas wel nog eventjes moeten wachten op de afleveringen. Al valt de wachttijd gelukkig mee. Het nieuwe seizoen is namelijk vanaf het voorjaar van 2024 te zien bij streamingdienst Videoland.

Lees ook: Wat gebeurt er met de rozen na de rozenceremonie in De Bachelor?