Wat gebeurt er met de rozen na de rozenceremonie in De Bachelor?

Media door Elsemieke

Elke week is het smullen tijdens de afleveringen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. De StukTV-presentator deelt tijdens de rozenceremonies rozen uit aan de kandidaten die door mogen naar de volgende ronde, maar wij vragen ons weleens af wat er met al die rozen gebeurt. Afvaller Yaël vertelt hoe het zit.

Romy over haar optreden in De Bachelor 2022: "genânt om mezelf terug te zien"

Zijn de rozen nep of echt in De Bachelor? 

Yaël is inmiddels niet meer in de race om het hart van Thomas, want ze moest helaas de villa in Mexico verlaten. Thomas stuurde haar zelfs halverwege de negende aflevering naar huis, want hij wilde niet meer wachten op de rozen ceremonie. Op Instagram beantwoordt Yaël een aantal vragen van haar volgers. Zo komt een volger met de vraag wat er eigenlijk met de rozen gebeurt ná de ceremonies, zodra de camera's stoppen met draaien. En nee: Yaël helpt ook direct de vraag uit de wereld of de rozen nep zijn, want dat zijn ze niet. Yaël zette de rozen in een vaas op haar kamer. Weten we direct ook dat de rozen die tijdens de rozenceremonie in de Bachelor worden uitgedeeld écht zijn! 

Hoeveel vrouwen meldden zich aan voor De Bachelor met Thomas?

Maar liefst negentien knappe dames werden er oorspronkelijk aan Thomas voorgesteld. Het zijn er super veel dus, maar helemaal niet veel eigenlijk in vergelijking met de hoeveelheid aanmeldingen voor het programma. In gesprek met NU.nl vertelt Thomas namelijk dat er maar liefst 3500 vrouwen zich hadden aangemeld voor dit seizoen. “Bizar hè? Ook te gek, ik kan het me niet voorstellen, zoveel vrouwen”, zei hij. Zijn voorganger, Tony Junior, ontving volgens Thomas minder aanmeldingen: namelijk 1500. Alsnog een heleboel, als je het ons vraagt.

Foto: RTL

Lees ook: Er wordt voor het eerst écht gezoend in De Bachelor: "wilde je lippen voelen"