Zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022?

Media door Elsemieke

Het zit er op: het avontuur van Thomas van der Vlugt in De Bachelor 2022. De StukTV-presentator heeft zijn liefdesavontuur afgerond in het zonnige Mexico. Nu de finale voorbij is en de reünie Videoland staat, hebben we eindelijk antwoord op de vraag: zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022?

zijn thomas en merel nog samen na de bachelor 2022

Dit is de winnaar van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

Let op! Dit artikel bevat spoilers als je de reünie-aflevering nog niet hebt gezien.

Zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022?

De grote vraag is of Thomas van der Vlugt, de StukTV-presentator die de afgelopen tijd de rol van Bachelor 2022 had in het gelijknamige programma, nog steeds samen is met Merel. Al wekenlang zitten wij en de rest van Nederland met vol enthousiasme te kijken hoe Thomas van der Vlugt van StukTV op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. In De Bachelor 2022 zoekt hij zijn droomvrouw. De winnares van De Bachelor 2022 is inmiddels bekend. Het is Merel die het hart van Thomas had gestolen. De twee tortelduifjes verlieten Mexico samen en nu de reünie op Videoland staat weten we het eindelijk: zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022? We bespreken de reünie met je. 

Hebben Thomas en Maureen nog contact na De Bachelor 2022?

We zagen vorige week nog de finale van De Bachelor 2022, waar Thomas besloot met Maureen en Merel de 24-uurs dates in te gaan, waarna een belangrijke keuze volgde. Even leek het erop dat Maureen wellicht zijn laatste roos zou krijgen. Zo zou Thomas haar zijn 'droomvrouw' vinden, en wilde hij 'haar niet laten gaan'. Toch koos hij voor Merel. "Mijn hart behoort tot iemand anders." Tijdens het zien van de beelden op de reünie moest Maureen hierdoor wel even huilen. Het raakte haar overduidelijk nog steeds. Toch hebben zij en Thomas het uitgesproken via FaceTime en zouden ze elkaar zelfs nog eens zijn tegenkomen in de kroeg.

Zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022?

Het verlossende antwoord komt er éindelijk in de reünie van De Bachelor 2022 wanneer Thomas en Merel ten tonele zijn. Het is wel duidelijk: Merel en Thomas zijn nog samen na de Bachelor 2022! "Het liefdesavontuur met 100 procent geslaagd", vertelt Thomas met een twinkeling in zijn ogen. Ze moeten hun relatie al een paar maanden geheim houden. "We kunnen eindelijk echt de normale dingen doen", legt Merel uit. In de slotaflevering, die nu te zien is op Videoland, zien we romantische beelden van vakanties die Thomas en Merel al samen hebben beleefd. Ze hebben de boel goed geheim gehouden, want ze zijn al samen op wintersport geweest en ook hebben ze een trip naar Parijs gemaakt.

Foto: RTL

Maureen klapt uit de school: heeft ze seks gehad met Thomas in De Bachelor 2022?