Dit is de winnaar van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

Media door Elsemieke

Al wekenlang zitten wij en de rest van Nederland met vol enthousiasme te kijken hoe Thomas van der Vlugt van StukTV op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. In De Bachelor 2022 zoekt hij zijn droomvrouw en die heeft hij gevonden! Mega spoiler alert: want dit is de winnares van De Bachelor 2022!

winnaar de bachelor 2022 thomas van der vlugt

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van De Bachelor 2022!

Smullend zitten wij voor de buis elke week om op Videoland te checken hoe het liefdesavontuur met Thomas van der Vlugt in De Bachelor 2022 vordert. Vandaag staat de finale op Videoland en dat was er eentje om een traantje bij weg te pinken. De laatste dames Maureen en Merel mochten op een romantische 24 uurs-date, waarna Thomas moest beslissen met wie hij het programma zou gaan verlaten. We praten je bij over een geweldige finale! 

Op date met Maureen en Merel

Maureen mocht mee aan boord van een luxe boot om lekker te praten met de Bachelor, zoenen uit te wisselen en daarna lekker het water in te springen. Vervolgens ging het duo op een romantische paraglide tocht terwijl ze de zon in de zee zagen zakken. Uiteindelijk eindigde de date met een hapje en een drankje en werden ze na een nachtje samen in elkaars armen wakker. Met Merel trok Thomas de jungle in om zo een verborgen meer aan te doen. Er werd flink gedobberd en natuurlijk gezoend. Romantischer werd het nog meer door een picknick met champagne en een intens gesprek. In een super romantisch verblijf brachten ze uiteindelijk samen de nacht door.

Rozenceremonie met Maureen

Uiteindelijk was het dan toch écht tijd voor de laatste ceremonie waarin Thomas van der Vlugt moest bepalen: wie wordt de winnaar van de Bachelor 2022? Het was duidelijk dat hij het er moeilijk mee had. De eerste die een toespraak kreeg van de StukTV-presentator was Maureen. "Ik vind je bijzonder. Ik zie levenslust. Maureen: Ik wil je niet laten gaan. Ik wil je bij me houden", waarna je Maureen van enthousiasme ziet stralen. Helaas was dit nogal misleidend van de Bachelor. "Maar: mijn hart behoort tot iemand anders. Ik vind het een verschrikkelijke keuze. Ik had gehoopt dat ik hem nooit hoefde te maken. Alles wat ik had gezegd en voel meende ik oprecht. Maar deze laatste roos kan ik niet aan jou geven, sorry." Een duidelijke teleurgestelde Maureen druipt af. "Ik baal gewoon. Ik heb het enorm leuk gehad met Thomas. Het is heel pijnlijk. Hij noemt me wel zijn droomvrouw, maar ondertussen toch niet..."

winnaar de bachelor 2022

De winnares van De Bachelor 2022

Hierdoor weten we dus dat Merel de winnares is van De Bachelor 2022. Zij krijgt een super lieve speech van Thomas. "Toen ik aan dit romantische avontuur begon, hoopte ik op een romantische film. Een romantische James Bond film. Mijn zoektocht naar liefde eindigt hier. Omdat ik het heb gevonden in jou. Wil je deze laatste roos van me aannemen?" Een duidelijke enthousiaste Merel springt in zijn aren. Romantischer kan haast niet! "Wie had dit ooit gedacht! Ik ben wel echt verliefd. Wie had dat ooit gedacht?" aldus een verliefde Thomas in de camera. Volgende week horen we of Merel en Thomas nog samen zijn na de Bachelor 2022. Spannend!

Foto: RTL

Tinder Swindler biecht op: "ben met Lil Kleine naar Ibiza geweest"