Tinder Swindler biecht op: "ben met Lil Kleine naar Ibiza geweest"

Media door Elsemieke

Meester oplichter Simon Leviev kennen we allemaal als de Tinder Swindler. In de documentaire die door Netflix is gemaakt, maakt Simon vrouwen geld afhandig door zich voor te doen als een rijke diamantmagnaat. In een livestream op Instagram zegt Simon dat hij Lil Kleine heel goed kent en zelfs met hem op stap gaat.

Tinder Swindler vraagt 20.000 dollar voor optreden op feestje of club

Simon Leviev: "ben met Lil Kleine naar Ibiza geweest"

“Lil Kleine vindt me erg leuk, we hadden lol”, vertelt Leviev in de livestream op Instagram. De Tinder Swindler zegt dat hij en de rapper regelmatig uitgingen in de Amsterdamse club Mad Fox. Ook zouden ze zelfs samen naar Ibiza zijn gegaan. “We waren ook nog met Martin Garrix. Vraag hem maar naar ‘Simon met de Ferrari’, dan weet hij wie je bedoelt.”

Zoon van een diamantmagnaat

In The Tinder Swindler vertellen drie vrouwen - waarvan de Nederlandse Aylin - dat Simon Leviev via datingapp Tinder verschillende vrouwen voor honderden duizenden euro's zou hebben opgelicht. Hij liet ze geloven dat hij steenrijk was en een zoon van een diamantmagnaat. In de documentaire de Tinder Swindler is te zien dat hij verschillende vrouwen inpalmde en daarna verklaarde dat hij in gevaar was en geld nodig had. De vrouwen gaven hem contant geld of hun creditcards. In een interview ontkende Simon kort geleden nog dat hij een oplichter is.

Zo gaat het nu met Ayleen uit The Tinder Swindler