Zien: Leontine Ruiters en nieuwe vlam op liefdestrip op Ibiza

Celebs door Elsemieke

Niemand minder dan ondernemer en multimiljonair John Huiberts heeft het hart van Leontine Ruiters gestolen. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee, dat John en de ex van Marco Borsato samen op hun eerste vakantie zijn op het Spaanse eiland Ibiza. 

Leontine Ruiters en nieuwe vriend op Ibiza

“Ik kan bevestigen dat ze het gezellig hebben, maar het is nog pril”, laat Leotine weten via haar management. Multimiljonair John Huiberts, een ondernemer die ook in de Quote 500 staat, is dus de nieuwe vlam van Leontine Ruiters. "Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk", vertelt hij. Momenteel is hij samen met Leontine op het Spaanse eiland Ibiza. 

Leontine Ruiters date met multimiljonair John Huiberts: "hebben het heel fijn"

“Dat we het fijn hebben is duidelijk en ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken”, zegt John over de romance met Leontine tegen RTL Boulevard. “We zijn vijf dagen samen op Ibiza voor quality time. Een van mijn dochters met haar vriend is er ook. We zijn lekker aan het chillen, varen en zwemmen.” John Huiberts heeft een boot op Ibiza. Story legde de twee vast tijdens hun tripje:

John kan niet zo snel beschrijven wat hij leuk vindt aan Leontine. "Ik vind haar een leuke, warme, lieve vrouw en ze is ontzettend mooi.” De ex, Marco Borsato, heeft hij nog niet ontmoet. “Eerlijk gezegd heb ik daar nog niet over nagedacht. De dingen gaan zoals ze gaan.”

Leontine Ruiters en Marco Borsato

Leontine trouwde in 1998 met Marco Borsato, maar nadat bekend werd dat hij een aantal affaires had, eindigde hun huwelijk in 2020. In 2021 deden ze een nieuwe poging. Na de misstanden rondom The voice of Holland werd de zanger beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, besloot Leontine er opnieuw een punt achter te zetten. Eind vorig jaar deed een 22-jarige vrouw aangifte bij de politie omdat ze zegt dat ze op haar vijftiende door Marco Borsato is misbruikt. In het YouTube-programma BOOS volgden meer beschuldigingen van anonieme vrouwen die zeiden dat Marco Borsato in zijn tijd als coach bij The voice of Holland en The Voice Kids kandidates en medewerkers heeft betast. John Huiberts is de eerste man met wie Leontine Ruiters in het openbaar aan het daten is sinds zij en Marco Borsato aankondigden te gaan scheiden.