Passie slaat over in de hottub van Lang Leve De Liefde: "zoenklaar"

Celebs door Elsemieke

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Nu de zomerstop voorbij is, zitten we allemaal massaal weer klaar voor onze portie ongemakkelijke dates. Dion en Mirke genieten van een glaasje prosecco in de hottub. Al snel slaat de vonk over.

Passie in Lang Leve De Liefde: "zoenklaar"

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering loopt dat net even anders. “Ik vind mezelf bovengemiddeld knap. Waarom wel, of waarom niet”, leest Mirke op van een kaartje uit de vragenpot. “Nou, ik vind mezelf niet bovengemiddeld knap", meent ze. Dion kan zich hier niet in vinden. “Dat vind ik wel.” Dion trekt haar daarna dichter naar zich toe voor een romantische zoen. 

Kijkers gaan los over Grace in Lang Leve De Liefde: "trek haar écht niet"

Zoenklare lippen

“Nou, die lippen waren wel zoenklaar hoor”, zegt Dion enthousiast na de passievolle kus. “Ja, toch wel?”, lacht Mirke. “Nou je bent de eerste die mijn nieuwe lippen zoent. Primeur", grinnikt ze. “Ik voel me vereerd", aldus Dion. Dat kusje in de hottub smaakte naar meer. het niet. Zowel in bed als in de ochtend wordt er volop gezoend. Die twee gaan overduidelijk met elkaar naar huis!

Jeroen heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen