Leontine Ruiters date met multimiljonair John Huiberts: "hebben het heel fijn"

Celebs door Elsemieke

Leontine Ruiters is weer verliefd. Niemand minder dan ondernemer en multimiljonair John Huiberts heeft haar hart gestolen. Ze bevestigt tegen Shownieuws dat ze weer een man in haar leven heeft toegelaten. Maar wie is John Huisberts eigenlijk, de nieuwe vlam van Leontine Ruiters?

Heeft Leontine Ruiters een nieuwe vriend? Dit is John Huiberts

Yvonne Coldewijer vermoedde al een tijdje dat er iets in de lucht hing tussen de ex van Marco Borsato Leontine en ene John. Een 'spion' vertelde haar dat Leontine samen met John Huiberts op een feest van een vriendin van John was .“Ik kan bevestigen dat ze het gezellig hebben, maar het is nog pril”, laat Leotine weten via haar management. Multimiljonair John Huiberts, een ondernemer die ook in de Quote 500 staat, is dus de nieuwe vlam van Leontine Ruiters. "Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk", vertelt hij.

Vol vlinders

"We gaan het vertellen", zei Leontine in een Instagram Story van haar vriendin Merel. De twee zitten in een restaurant samen. "Wij zaten hier buiten, weet je nog? En toen waren er mannen bezig, met enorme herrie, aan de weg. Toen hebben wij het over een date gehad voor mij. Want zij heeft mij gekoppeld." Ook Merel is dolblij voor haar vriendin. "Nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders! Hoe leuk is dat?"

Leontine Ruiters en Marco Borsato

Leontine trouwde in 1998 met Marco Borsato, maar nadat bekend werd dat hij een aantal affaires had, eindigde hun huwelijk in 2020. In 2021 deden ze een nieuwe poging. Na de misstanden rondom The voice of Holland werd de zanger beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, besloot Leontine er opnieuw een punt achter te zetten. Eind vorig jaar deed een 22-jarige vrouw aangifte bij de politie omdat ze zegt dat ze op haar vijftiende door Marco Borsato is misbruikt. In het YouTube-programma BOOS volgden meer beschuldigingen van anonieme vrouwen die zeiden dat Marco Borsato in zijn tijd als coach bij The voice of Holland en The Voice Kids kandidates en medewerkers heeft betast. John Huiberts is de eerste man met wie Leontine Ruiters in het openbaar aan het daten is sinds zij en Marco Borsato aankondigden te gaan scheiden.