Lifestyle / Celebs
Celebs

Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldewijer

Zeg je Yvonne Coldewijer, dan zeg je de grootste roddelkoningin van Nederland. Ze werd pas écht bekend bij het grote publiek toen ze als eerste op de hoogte was van de nieuwe relatie van Andre Hazes na Monique. Inmiddels is ze bekend bij heel veel mensen omdat ze super dicht op het celeb nieuws in Nederland zit. Het salaris dat Yvonne Coldewijer hierdoor ontvangt is niet mis.

FOTO: Temptation-Tim Wauters wordt vader "na een geweldige vrijpartij"

Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldewijer

Zodra er een relatie over is, is Yvonne Coldewijer er als de kippen bij. Yvonne post daar niet alleen over op Instagram en YouTube, maar ze verkoopt haar roddels ook op het platform ‘Telegramgroep’. Ook neemt ze af en toe een filmpje op voor RTL Boulevard. Ze doet dit allemaal als freelancer. “Ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.”

260.000 volgers

Met haar ruim 260.000 volgers op Instagram vertelde ze in de Quote: “Sinds ik vorig jaar ben begonnen met juicen over de BN’ers, kreeg ik steeds meer aanvragen voor programma’s en bladen. Ik heb toen besloten geen interviews te doen, omdat ik mainstream media niet vertrouw en ook geen hype wil zijn.” Toch maakt ze voor het blad Quote dus een uitzondering. “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.” Niet zo gek dus ook dat Yvonne als freelancer werkt. “Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen, hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen.”

Foto: RTL

Lees ook: Say what? Blijkbaar kun je beter chocomelk drinken na het sporten dan een eiwitshake