B&B Vol Liefde-Daisy slaat nieuwe liefde aan de haak tijdens Griekse vakantie

Media door Elsemieke

Daisy deed in Frankrijk een gooi naar de liefde van B&B-houder Hans, maar helaas was die liefde niet wederzijds. 'Feesie-Daisy' moest al snel de B&B verlaten, maar inmiddels is gebleken dat ze alsnog de liefde heeft gevonden!

Nieuwe liefde voor Daisy uit B&B Vol Liefde

"Er is een tijd van komen en een tijd van gaan." Het waren de legendarische woorden die Hans uitsprak over Daisy, die voor hem naar zijn B&B was afgereisd om te kijken of Hans de ware voor haar was. Daisy deed het mannenhart van rocker Hans best sneller kloppen, vooral vanwege haar looks. "Het is een mooi plaatje, maar ik wil ook kijken wat voor karakter erin zit.", zei Hans in het begin over Daisy. Toch bleek dat niet genoeg. "Heb je even een momentje? Loop je even mee? Er is een tijd van komen en een tijd van gaan," aldus Hans, waarna Daisy de B&B moest verlaten. De goedlachse Daisy vond de liefde dus weliswaar niet bij Hans, maar ze heeft inmiddels wel een nieuwe liefde! 

Fijne klik

Daisy en Anne-Marie, een van de ándere potentiële liefdeskandidaten van Hans, kwamen elkaar tegen in Griekenland. Konden ze nog eens lekker bijpraten over het hele B&B Vol Liefde-avontuur. Anne-Marie laat via Instagram weten dat Daisy de liefde heeft gevonden in Griekenland en dat ze het daar echt naar haar zin heeft. Anne Marie vertelt over de vakantie: “Gelukkig had Daisy die dag vrij en konden we relaxed bijpraten over onze B&B-avonturen. Ondanks dat we elkaar maar anderhalve dag hebben meegemaakt, hadden we een heel fijne klik."

Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?

Feessie met Daisy

Het bleek voor de twee B&B-kandidaten heel fijn om samen op een relaxt moment nog eens even na te praten. "We hadden de zeilboot aangemeerd in de haven. Dus... Dat werd ‘avonds natuurlijk een feessie met Daisy! Echt zó leuk weer dit. Go with the flow and the magic happens.” Helaas is er geen beeldmateriaal bij van de nieuwe vlam van Daisy. To be continued?

Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?