Glennis Grace krijgt lovende reacties én kus van jurylid Simon tijdens finale America's Got Talent

Celebs door Roos

Ze flikt het gewoon weer. 'Onze eigen' Glennis Grace stond gisteravond in de finale van America's Got Talent en wederom blies ze een ademloos Amerika in één klap omver. De jury was zelfs zo onder de indruk, dat Glennis' optreden werd bekroond met een zoen van jurylid Simon Cowell. Maar wel uit het zicht van alle fans...

Sensationeel

Net als na haar vorige optredens, kon Glennis ook vannacht weer rekenen op lovende kritieken van de jury. En ze bleek één fan in het bijzonder te hebben... Simon ging namelijk al staan voordat ze haar laatste noot had uitgezongen en vond haar optreden 'sensationeel'. Hij zei soms niet te kunnen geloven dat hij betaald krijgt om naar zulke optredens te mogen luisteren. Ah gossie. Hij bezegelde dat blijkbaar met een kus, die hij de zangeres gaf toen alle camera's waren gestopt met draaien. De boef.

Ook de andere juryleden waren dolenthousiast. "Man, wat kun jij zingen”, verzuchte Mel B. De voormalig Spice Girl vond dat het nummer dat Glennis de week ervoor zong haar beter lag, maar eindigde haar pleidooi toch met een "maar ik hou van je.” Ook Heidi Klum was enthousiast en vond het optreden loepzuiver. 

Een miljoen

Toch is Glennis er nog niet, want er ligt flink wat concurrentie op de loer. De juryleden waren niet alleen enthousiast over Glennis' optreden, maar bijna over alle optredens. Tienerzangeres Courtney Hadwin en zanger Michael Ketterer zijn al weken grote kanshebbers, en ook acrobatengroep Zurcaroh scoorde flink. Mocht Glennis er wél met de winst vandoor gaan, dan bestaat de prijs uit een miljoen dollar (zo hallo dan!). Oh wacht, er is een addertje: die wordt over veertig jaar verdeeld uitbetaald. Maargoed, ze krijgt dan ook een show in Las Vegas die flink wat geld in het laadje zal brengen. 

Bekijk hieronder het optreden van Glennis, denk jij dat ze er met de winst vandoor zal gaan? 

Zondag met Lubach

Eerder deze week werd Glennis door Zondag met Lubach op de hak genomen. Hij vond de manier waarop haar leven werd geportretteerd door de Amerikaanse talentenjacht onjuist en besloot er een spottend filmpje omheen te maken. Sommige verontwaardigde fans vonden dat het niet door de beugel kon en zelfs Glennis' kans op de titel kon verpesten. Mee eens of overdreven? Oordeel zelf maar.

Lees ook: Terugkijken: Staande ovatie voor Glennis Grace in halve finale America's Got Talent