Roy Donders verliefd op een vrouw en ex in shock: "hij heeft vast een kinderwens"

Celebs door Elsemieke

Roy Donders is tot zijn eigen verbazing verliefd geworden op een vrouw. De nieuwe liefde in kwestie heeft hij op vakantie ontmoet. De ex van Roy Donders - Marvin Ophof - vindt de nieuwe relatiestatus heel vreemd en meent dat Roy "100 procent homo" is.

Roy Donders verliefd op een vrouw

‘De stylist van het zuiden’ werd – tot zijn eigen verbazing – verliefd op Michelle, een blonde vrouw uit Brabant. “Dat kón toch ook helemaal niet?”, zei hij daarover tegen Privé over het moment dat hij merkte meer dan alleen vriendschap te voelen voor Michelle.

Romance in Griekenland

De twee ontmoetten elkaar tijdens een vakantie in Griekenland en Roy vertelt dat zijn gevoelens direct begonnen te groeien. Omdat Michelle nog een andere relatie had, moesten de gevoelens even geparkeerd worden. Terug in Nederland ontmoetten ze elkaar weer rond de Kerst en werd duidelijk dat ze toch echt verliefd op elkaar waren. "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht", zegt Roy.

Kinderwens

Roy Donders had in het verleden een langdurige relatie met Marvin, met wie de relatie eindigde in een grote openbare ruzie. Die zegt dat hij nooit een vermoeden heeft gehad dat er bi-gevoelens waren bij zijn voormalige geliefde. Volgens Marvin heeft de relatie mogelijk te maken met Roy’s wens om een gezin te stichten. “Ik denk dat Roy nog een kinderwens heeft. Dus ik denk dat hij zoiets had van: ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’. Dus wie weet is het een kinderwens.”

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: Channah Koerten is nu samen met oud-proefvoetballer