Zien: Channah Koerten is nu samen met oud-proefvoetballer

Celebs door Elsemieke

Channah Koerten en Quentin waren een lange tijd happy together, maar rondom de geboorte van hun kinderen veranderde dat. De realitysterren begonnen nog wel samen aan een nieuwe serie op Videoland waarin ze naar Curaçao verhuisden, maar daar barstte de bom. De twee zijn nu definitief uit elkaar en Channah heeft inmiddels een nieuwe vriend.

Channah Koerten verhuist naar Curaçao, maar zonder de vader van haar kinderen

Nieuwe liefde Channah Koerten

Nu de relatie met Quentin definitief over is, klonken op meerdere juicekanalen al geruchten over de nieuwe vlam van Channah Koeren, maar een bevestiging kwam er nooit. Tot vandaag, aangezien Channah aan Juice Channel vertelde dat zij en Orlando Smeekes een koppel zijn.

De realityster deelde een tijdje geleden al een geheimzinnige foto waarop de tattoos van Orlando zichtbaar waren, maar reality.fbi ontdekte dat het dus om Orlando moet gaan. Aan Channah zelf vroeg het roddelaccount hoe het nu echt zit. “Wat is er tussen jou en Orlando?”, DM't het kanaal aan Channah. “It’s official”, stuurt ze terug. Duidelijk!

Wie is Orlando Smeekes, de vriend van Channah Koerten?

De nieuwe liefde van Channah is voor veel voetballiefhebbers geen onbekende. Hij speelde als voetballer voor clubs als Go Ahead Eagles, Telstar, FC Volendam en Maritzburg United (Zuid-Afrika). Orlando Smeekes is nu 40 jaar oud. Sinds 2019 focust hij zich op kickbocksen en voetbalt hij niet meer. 

Nieuwe vriend Channah Koerten en Curaçao

Het is nog niet bekend of Orlando ook daadwerkelijk met Channah mee gaat verhuizen naar Curacao, waar de realityster een B&B heeft gekocht. Onlangs kondigde ze namelijk aan dat ze - ondanks de relatiebreuk met de vader van haar kinderen - toch naar het eiland verkast. “Ik heb daar inmiddels een huis gevonden met twee mini-appartementen eronder. Die ga ik verhuren terwijl ik me ga focussen op een swimwearlijn. Quentin en ik werken allebei voor onszelf, dus we zijn flexibel. We kunnen allebei makkelijk op en neer reizen.” 

Quentin liet weten dat hij niet langer meer in Nederland kan zijn omdat hij zijn kinderen mist. Ook vertelt hij dat hij drie maanden in Curaçao blijft, en dan weer een maandje in Nederland. En zo steeds verder. Hoe het in de praktijk gaat verlopen is nog even afwachten.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Babynieuws: Ex On The Beach-koppel krijgt eerste kindje