Zo zien de bandleden van Tokio Hotel er nu uit

Celebs door Elsemieke

De kans is aannemelijk dat jij in je jeugd ook Tokio Hotel-fan was, zeker wanneer je ook een emo-periode had zo rond het jaar 2010. Ben je benieuwd hoe het nu is met de Duitse jongens die zo'n vijftien jaar geleden helemaal hip en trendy waren? We zochten het uit. Spoiler alert: ze zijn enorm veranderd!

Zo zien de bandleden van Tokio Hotel er nu uit

Ken je de mannen van Tokio Hotel nog? Tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz als zanger en gitarist, Georg Listing als bassist en de drummer was Gustav Schäfer. De Duitse band Tokio Hotel werd opgericht in 2001 onder de naam Devilish. Ze braken in 2007 internationaal door en kondigden in 2013 een break aan. Vijf jaar later brachten ze weer een album uit, en inmiddels spelen ze nog steeds. Hoe gaat het nu met de mannen van Tokio Hotel en hoe zien ze er nu uit? We vertellen je er alles over!

Tom Kaulitz van Tokio Hotel

Tom is nu 33 jaar oud - we know, right! - en hij heeft inmiddels een lange baard. Tom is niet heel actief meer met nummers uitbrengen. Hij en Bill hebben wel een eigen podcast, Kaulitz Hills-Senf Aus Hollywood, waarin ze kletsen over van alles. Dat doen ze in het Duits, dus als je dat spreekt, is het zeker een aanrader om eens te luisteren. Tom Kaulitz is getrouwd met model Heidi Klum (49). Yes! Dit wisten wij ook niet! De twee zijn al sinds 2019 getrouwd en hartstikke gelukkig samen.

Bill Kaulitz van Tokio Hotel

Bill is net 33 jaar geworden en hij heeft de welbekende gedraaide hanenkam de deur uitgedaan. Wel heeft hij nog steeds lang haar, net als Tom. Onlangs vertelde hij zijn fans op Instagram dat hij in een voorstadium van huidkanker zit. "Na een kleine operatie en het verwijderen van alle cellen zou alles in orde moeten zijn." Heftig!

Gustav Schäfer van Tokio Hotel

Tweelingbroers Tom en Bill zijn in 2010 naar Los Angeles verhuisd, maar Gustav bleef in Duitsland. Hij heeft daar zijn eigen leven opgebouwd, want in 2014 trouwde hij met Linda. Ze kregen in 2016 een dochtertje. Ook is hij nog steeds drummer van Tokio Hotel. Gustav is nu 34 jaar oud.

Georg Listing van Tokio Hotel

Tot slot Georg van Tokio Hotel! Hij is nu 35 en ook hij bleef in Duitsland toen Bill en Tom vertrokken. Gustav en hij werkten aan het volgende album, dat in 2014 uitkwam. Hij is nog steeds de bassist van Tokio Hotel. Zijn gladde, schouderlange haar heeft hij inmiddels de deur uitgedaan voor een fris kapsel. Of hij een partner en/of kinderen heeft, is helaas niet bekend. 

Zo ziet de 90's band Twarres er nu uit