Zien: Royce de Vries deelt kinderfoto met vader Peter R.

Celebs door Elsemieke

Vandaag is het precies één jaar geleden dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam werd neergeschoten. Hij overleed op 15 juli aan zijn verwondingen. Zoon Royce deelt op deze bizarre dag een mooie kinderfoto op Instagram waar hij met zijn vader opstaat.

Royce de Vries deelt kinderfoto met vader Peter R. 

Grote kans dat het moment nog op je netvlies staat: Peter R. De Vries was op 6 juli na de uitzending van RTL Boulevard op weg naar zijn auto toen hij rond half acht werd neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Hij werd geraakt in zijn hoofd, waarna hij met gillende sirenes naar het ziekenhuis werd gebracht. Uiteindelijk overleed de misdaadverslaggever op 15 juli 2021 in het ziekenhuis. Op Instagram deelt zoon Royce een foto uit de oude doos.

Steun van BN'ers

"We missen je, pap", schrijft hij bij een foto van een kleine Royce in voetbaltenue. Vader en zoon zitten samen gehurkt op het voetbalveld en Peter slaat een arm om Royce zijn schouder. Royce kan op veel steun rekenen van BN'ers die onder zijn foto reageren. "Hij zou heel trots op jullie zijn", schrijft Rachel Hazes. Peter R. De Vries vertelde eerder al dat hij op een dodenlijst stond, maar dat had hij wel geaccepteerd. “Ik heb geaccepteerd dat in dit vak de kans bestaat dat ik een keer total loss geslagen word. Wat ik aan de kaak stel, is belangrijk genoeg om dat risico te lopen."