Hans van De Scheetjes reageert op relatie Karin en broer: "het kan echt niet wat ze doen"

Celebs door Elsemieke

Een bizarre wending in het leven rondom Hans en Karin van De Scheetjes. Voor 'Ik Vertrek' werden ze gevolgd naar Bonaire, maar eenmaal in Nederland ging Karin er vandoor met de broer van Hans. Laatsgenoemde heeft nu gereageerd op de affaire van zijn vrouw. 

Lees ook: Karin van De Scheetjes heeft nu een relatie met de broer van haar ex Hans

Hans van De Scheetjes reageert op relatie Karin en broer

Herinner je je De Scheetjes nog? Dit hilarische stel deed mee aan Ik Vertrek en het programma wijdde zelfs meerdere afleveringen aan het stel. De twee kregen hun bijnaam omdat ze elkaar steevast 'Scheetje' of 'Scheet' noemden. In Bonaire openden de twee een midgetgolf baan, maar de relatie kreeg het al snel zwaar te voorduren omdat het concept het vanwege de conoracrisis niet zo goed deed. Karin keerde terug naar Nederland voor een vakantie, maar kwam nooit meer terug naar het eiland.

Kusjes op de bank

De twee zijn beland in een vechtscheiding, want Karin is van mening dat het niet zo kan zijn dat zij niets overhoudt aan haar tijd op Bonaire. "Hans zal over de brug moeten komen, anders gooi ik het over een hele andere boeg. Ik niks, hij dan ook niks", aldus Karin. Volgens haar laat Hans niets horen aan haar advocaat. Om het nog erger te maken: eenmaal bij thuiskomst in Nederland had Karin het al heel snel gezellig met de broer van Hans. "Als we bij mijn schoonmoeder op de bank zitten, geven we kusjes en houden we elkaar vast. We zijn net twee tieners."

Elkaar een hak zetten

Karin heeft haar ex-man Hans niet verteld dat ze het had aangelegd met zijn broer. Ze zou zijn nummer zelfs hebben verwijderd. Hans heeft aan Privé verteld dat hij hier ontzettend kwaad over is. "Dit kan gewoon echt niet, wat ze doen. Niemand durft mij te bellen of te zeggen wat er speelt. Karin dacht mij een hak te zetten, maar helaas: ze zullen samen genoeg commentaar over zich heen krijgen. Ik werk nog elke dag op de golfbaan om mijn geld te verdienen. En dat blijft ook zo."