Powervrouw: Marieke Elsinga deelt foto van groeiende babybump

Celebs door Elsemieke

Marieke Elzinga is zwanger van haar eerste kindje en dat kondigde ze een maand geleden op een leuke wijze aan op de radio. De radio-dj deelt nu op Instagram een nieuwe foto van haar groeiende babybump.

Marieke Elsinga deelt foto van groeiende zwangere lijf

In april maakte Marieke bekend dat ze een tijdelijke pauze nam bij Qmusic. Het combineren van haar werk voor televisie en radio werd haar te veel, dus besloot ze het rustig aan te doen. Een aantal weken later keerde ze terug op de radio om bekend te maken dat ze preggers is, wat ze ‘de grootste verandering ooit’ noemde. Inmiddels is haar buikje nog weer verder gegroeid. Marieke heeft een foto op haar Instagram-account geplaatst waarop haar buik goed te zien is. Het is duidelijk dat haar buik alweer een stuk groter is dan enkele weken geleden. Eerder gaf ze al aan dat ze haar baby in de winter verwacht, maar haar precieze uitgerekende datum zullen we moeten raden.

Beschuit met blauwe of roze muisjes?

Rustig aandoen moet de presentatrice alsnog wel, maar daar helpen haar trainers haar gelukkig bij. “Alle rechte buikspieroefeningen vervangen voor iets anders." Aan RTL Boulevard liet Marieke vorige week al weten dat ze ‘hem’ nog niet heeft gevoeld in de buik. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al." 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Kassa: Johnny Depp viert overwinning met etentje ter waarde van 58.000 euro