Lifestyle / Celebs
Celebs

Wát een lijf! Jennifer Lopez naakt op nieuwe singlecover

Hallelujah! Wie zeker geen quarantainekilo's is aangekomen is Jennifer Lopez. De 51-jarige(!) zangeres en actrice zit nog altijd retestrak in haar velletje. Dat is te zien op de foto die ze woensdag op haar Instagram plaatste waarop ze in haar Evakostuum poseert.

jennifer lopez

Lees ook: Gigi Hadid deelt foto's van haar appartement en iedereen denkt hetzelfde

Poedeltje naakt

'Verrassing! Hierbij laat ik jullie het eerste artwork zien voor mijn nieuwe nummer,' aldus Jennifer. Al haar 133 miljoen Instagram-volgers vallen in katzwijm bij het zien van de cover. "Holy shit girl! Wat zie je er geweldig uit. Check die buikspieren en strakke benen. Damn!", schrijft een van de volgers. Een ander schrijft dat de foto haar weer motivatie geeft om te gaan sporten.

Vrijdag verschijnt de nieuwe single 'The Morning'.

Depressief

Hoewel J.Lo er geweldig uitziet, heeft ze zich de afgelopen tijd niet altijd zo gevoeld. Vorige week vertelde ze tijdens een radio-interview dat ze zich depressief heeft gevoeld.  "Ik denk dat iedereen wel zulke momenten heeft gekend de afgelopen maanden. Dat je down was en bang was voor dat wat er nog zou komen. Er zijn echt momenten geweest waarop ik het even niet meer zag zitten", aldus de zangeres. Same, Jen!

 

Lees ook: Onherkenbaar: dit is hoe Ethan uit Lizzie McGuire er nu uitzie

Beeld: Getty