Waarom de ruzie tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight niet werd uitgezonden

Media door Elsemieke

De ruzies tussen Martijn en Nicole lopen in de laatste aflevering van 'Married at First Sight' zó hoog op, dat Nicole tijdens het ritje op midden op de autoweg aan de handrem trekt. Beelden daarvan zaten echter niet in de aflevering, tot grote frustratie van veel Twitteraars. De experts leggen uit hoe dit zit.

Waarom de ruzie tussen Nicole en Martijn in Married At First Sight niet werd uitgezonden

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Nicole (47) en Martijn (50) zijn één van de kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Hoewel de twee het harstikke gezellig lijken te hebben, barst de bom tijdens hun huwelijksreis in Italië compleet. Nicole is teleurgesteld in Martijn en voelt zich 'ontzettend alleen'. Volgens de kersverse bruid valt hun huwelijk niet meer te lijmen. "Hij is gisteren héél erg duidelijk geweest over het feit dat hij absoluut geen enkele match ziet en heel graag naar huis wil."

'Geen Big Brother'

Maar waarom hebben we die ruzie in de auto eigenlijk niet gezien? Married-expert Patrick vertelt aan RTL Boulvard dat het programma 'geen Big Brother' is. Hiermee wil hij zeggen dat de deelnemers - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - echt niet 24/7 gezenderd worden. Nicole en Martijn werden gefilmd in Ostuni, maar eenmaal op de terugweg mochten ze samen naar huis rijden. De cameraploeg volgde hen, waardoor we wél beelden zien waarop Nicole eenmaal is uitgestapt.